1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Mersin 4. Yapı ve Emlak Fuarı’nın Ardından

MERSİN (İHA) – Mersin’de bu yıl 4.’sü organize edilen; ‘Emlak ve Yapı Fuarı’ tamamlandı. 22-25 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarı toplam 19 bin 500 kişinin ziyaret ettiği bildirildi.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Forza Fuarcılık tarafından, Yenişehir Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen ve 115 firmanın katıldığı fuar, 3 günlük maratonun ardından sona erdi. 7 bin metrekarelik bir alanda Türkiye’nin önde gelen inşat firmalarının, komşu ve bölge ülkelerle ticari ilişkilerine katkı sağladığı kaydedilen organizasyonun, aynı zamanda da emlak ve yapı sektörünün buluşma noktası olarak öne çıktığı vurgulandı.

Suriye’den 300, Lübnan ve Irak’tan da 50 olmak üzere inşaat mühendislerinden oluşan toplam 300 kişilik heyetin de ziyaret ettiği fuarla inşaatta yeni teknolojileri tanıtıldığının altı çizildi. 19 bin 500 kişinin ziyaret ettiği ifade edilen ‘Mersin 4. Emlak ve Yapı Fuarı’nın, özellikle inşaat yapan firmalarla inşaat malzemesi satan firmaların bir araya getirilmesi amacına da ulaşıldığı dile getirildi.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı 16-20 Şubat’ta

CNR Avrasya Emlak ve Yatırım Fuarı, 16-20 Şubat 2011 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul’da düzenlenecek. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir