1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

‘Mobilyanın Başkenti’ İçin Yola Çıktılar

inegöl mobilya fiyatları, inegöl mobilya firmaları, kilim mobilya, ipek mobilya, istikbal mobilya, yatak odası, bellona, yataş, bursa inegöl mobilya, inegöl mobilyaları, bursa inegöl mobilya, inegöl mobilya firmaları, inegöl mobilya şirketleri, inegöl mobilya, 'Mobilyanın Başkenti' İçin Yola Çıktılar

BURSA – İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Anıl, İnegöl’ün Türkiye mobilya üretiminin yüzde 30’u gibi önemli bir bölümünü karşıladığını anlattı.

Anıl, İnegöl’deki firmaların Avrupa, Asya, Orta Doğu, Afrika ve Balkanlardaki 128 ülkeye yılda 100 milyon doların üzerinde ihracat yaptığını belirterek, şöyle konuştu:

”Afrika ülkelerine kadar ulaştık. 128 ülkede yatak, oturma ve çocuk odalarında bizim ürünlerimiz bulunuyor. Türkiye’nin mobilya ihracatının yüzde 10’unu biz karşılıyoruz. Ülkenin dört bir yanına ürün gönderiyoruz. Ancak, yaptığımız ankette İnegöl mobilyasının ülkede yeteri kadar tanınmadığını gördük. Bu kadar üretiyoruz, ihracat yapıyoruz ama beklediğimiz ölçüde bilinmiyoruz. Tanıtım konusunda eksiklik olduğunu belirledik. Bunun üzerine ‘Mobilya Tanıtım Grubu’ oluşturduk.”

”MOBİLYANIN BAŞKENTİ”
Anıl, yapılacak tanıtımlar için 1 milyon liralık bir fon oluşturulduğunu ifade ederek, ”Bu parayı tanıtımda harcayarak İnegöl’ü mobilyadaki yerini anlatacağız. Amacımız İnegöl’ü ‘Mobilyanın başkenti’ yapmak. Bu amaç için yola çıktık ve tanıtımlara hız vereceğiz” dedi.

Çalışmalar kapsamında ilçedeki ikinci organize sanayi bölgesini ”Mobilya ve ağaç işleri ihtisas organize sanayi bölgesi” olarak kurduklarını ve alt yapı çalışmalarının sürdüğünü vurgulayan Anıl, ”İnegöl’ün Türkiye’deki pazarı yüzde 25-30 civarında. Bunu daha da yükseltmek her eve girmek istiyoruz. Yapacağımız etkin tanıtım çalışmalarıyla bunu başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir