1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Müjdeler Olsun, Adanamız da Artık Doğalgazlı Olacak

adana doğalgaz, adana doğalgaz firması, adana doğalgaz dağıtım firması, adanaya doğalgaz, adana doğalgaz tesisatı, adanada artık doğalgazlı, doğal gaz adanada, adana doğalgaz firmaları, doğalgaz firmaları, adana doğalgazsız kalmadı, Müjdeler Olsun, Adanamız da Artık Doğalgazlı Olacak

ADANA – Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak, kent halkının bir an önce doğalgaza kavuşmasını istediklerini belirtti.

Başkan Durak’ın, ”Doğal gaz çalışmalarını durduran Aksagaz Şirketi’nin mukavelesi feshedilmeli” şeklinde açıklama yapmasının ardından Holding Genel Koordinatörü Hasan Bozkurtel ile Doğalgaz Koordinatörü Yaşar Aslan’ın Durak’ı makamında ziyaret ettikleri belirtildi.

Bozkurtel ve Aslan’ın, pürüzlerin çözüldüğünü, doğalgaz çalışmalarına en kısa sürede yeniden başlayacaklarını söyledikleri ifade edildi.

Doğal gaz hayali yarıda kaldı
Durak, dünyanın en çağdaş yakıtı olan doğalgazı Adanalılar’ın da bir an önce kullanmasını istediklerini belirterek, şunları kaydetti:

”EPDK ile yaptığınız anlaşma gereği işinizi yapıp bitirmek, bu işten para kazanmak sizin hakkınız. Ben bu şehrin belediye başkanıyım. Şehrin temsilcisi olarak sizleri harekete geçirmek için yaptığım açıklama galiba biraz sert oldu. Ama, 4 aydır işin sürüncemede kalmasına gönlümüz razı olamazdı.

Adana, Mersin, Osmaniye, Hatay’a bağlı 14 ilçede yapılan çalışmaların aksadığını doğrulayan Bozkurtel, şunları kaydetti:

”Bugüne kadar Adana’da belli yerlere doğalgaz bağlantısı yaptık. Tüm bölgedeki yatırımlarımız da sürüyor. Kış koşulları ve iç bünyemizdeki plan-program gereği Adana’daki icraatımıza yakın zamanda yeniden başlayacağız. Adana halkına ve hükümete verdiğimiz sözümüzü yerine getirmek boynumuzun borcu. Tüm Adanalılar rahat olsun. Sizin huzurunuzda söz veriyoruz. Bu işi süresinde bitireceğiz.”

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir