1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Muş’a En Az 46 Fabrika Açılacak

fabrika, fabrika inşaatı, malazgirt sanayi sitesi, fabrika müdürü, muş fabrika, muş ilindeki fabrikalar, muş sanayi siteleri, organize sanayi siteleri, organize sanayi bolgesi, organize sanayi bölgeleri, sanayi sitesi, sanayi siteleri, sanayi bölgeleri, sanayi siteleri, muş organiza sanayi, muş sanayi sitesi, Muş'a En Az 46 Fabrika Açılacak

MUŞ – Vali Bektaş, geçen hafta Malazgirt Sanayi Sitesi’nde 10 yatırımcıya fabrikalarını teslim ettiklerini, il merkezinde de 8’i TEKEL binasında, 1’i Kızılağaç beldesinde olmak üzere 9 fabrikayı yatırımcıyla buluşturduklarını söyledi.

Muş’ta hızla sanayinin ve ekonominin gelişeceğine inandığını ifade eden Bektaş, şunları kaydetti:

”Muş’un gelişmesi için gerekli şartlar yavaş yavaş oluşuyor. Muş’ta artık fabrika müdürlerinden, işletme müdürlerinden bahsediyoruz. Bu kavramlar, Muş’ta çok da alışkın olduğumuz kavramlar değil. Bazı sözlerimizi söylediğimiz zaman çok ciddiye almayan arkadaşlar olduğunu biliyorduk. Şimdi başka bir şey söylüyorum ve bu sözlerimizin ciddiye alınmasını istiyorum. Muş, yakın çevresindeki 4 şehir ile büyük bir yarışa girmiştir. Bu dört vilayeti yakalayıp geçmek de en büyük hedefimizdir. Şehrimizin bu 4 vilayeti geçecek potansiyeli olduğuna inanıyorum.”

Geçen yılki hedeflerinin 26 fabrika olduğunu anımsatan Vali Bektaş, ”Geçen sene 26 fabrika yetişmedi ama bu sene en az 46 fabrika açılması için çalışacağız” diye konuştu.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir