1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Next Türkiye Mağazaları Başladığı Noktaya Geri Döndü

next, next türkiye, next ingiltere, İngiltere’nin en köklü kadın giyim markaları, İstanbul Cevahir, Alışveriş Merkezi cevahir, cevahir avm, Starbucks, Claries, The Body Shop, Al Shaya Grubu, Wallis, Peacocks River Island, next hamgi avmlerde, Next Türkiye Mağazaları Başladığı Noktaya Geri Döndü

2005 yılında İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi’nde açtığı mağazayla Türk pazarına giren marka, Ankara, İzmir gibi büyük kentlerde de mağazalar açmıştı.

Bir süre önce ise Türkiye’deki operasyonunu küçültmeye başlayan, Metro City, Kanyon AVM’lerinden sonra İstinye Park’taki mağazasını da kapatan Next’in şu anda sadece Cevahir’de mağazası bulunuyor. Perakende sektöründen kaynaklar, Al Shaya’nın içinde bulunduğu yeniden yapılanma sürecinin bunda etkili olduğunu belirtiliyor. Kaynaklar, “Next, bundan sonra Türkiye’de yoluna, yanında Al Shaya olmadan, tek başına devam etmek istiyor” dedi.

Türkiye’ye gelişte ısrarlı olan Next, markanın başka bir kişiye tescilli olması nedeniyle kiralama yaptığı halde mağazayı açmakta sorun yaşamış, ardından iyi bir satış grafiği yakalamıştı.

9 yılda 3 markası gitti
2001 krizinin hemen sonrasında Starbucks, Claries, The Body Shop’un da aralarında bulunduğu 14 markayla Türkiye’ye hızlı bir giriş yapan Al Shaya Grubu, Wallis, Peacocks ve son olarak River Island markalarını da Türk pazarından çekti. Grup, halen aksesuar, restoran, içecek, kozmetik ve giyim alanlarında faaliyet gösteren 11 markayla Türkiye pazarında faaliyet gösteriyor.

Beste Önkol/Milliyet

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir