1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Nişantaşı’na JAZZ Hotel

Nişantaşı'na JAZZ Hotel

Caz teması üzerine yapılan dekorasyonu, objeleri, yalın ve modern tasarımıyla caz severleri büyüleyecek olan JAZZ Hotel’de; 12 lüks suitten oluşan odaların her biri, John Coltrane, Ella Fitzgerald, Duke Ellington, Billie Holiday, Louis Armstrong’un da aralarında bulunduğu ünlü bir caz sanatçısının ismiyle adlandırılıyor.

Renovasyon 4 ay sürdü, 2 milyon dolar yatırım yapıldı
YES Hotels’in, Nişantaşı’ndaki ikinci temalı oteli olan JAZZ Hotel’in renovasyon inşaatına, bu yılın Ocak ayında başlandı. Daha önce, alt katı showroom, üst katları konfeksiyon atölyesi olarak kullanılan binanın renovasyon inşaatı, 4 ay sürdü. Grup bünyesinde yer alan Ova Tasarım Yapım firması tarafından, yaklaşık 2 milyon dolara yakın yatırım ile temalı butik otele dönüşen bina, haziran ayından itibaren JAZZ Hotel olarak hizmet vermeye başlıyor.

Türkiye’nin ilk caz temalı butik otelini İstanbul’a kazandırmanın haklı gururunu yaşadıklarını kaydeden YES Hotels Yönetim Kurulu Üyesi Mimar Burak Sağlıkova, caz severlerin keyifli bir konaklama yaşayacağı otelde, her bir suit odaya isimleri verilen caz sanatçılarına ait müzik yayını, konser fotoğrafları ve posterlerin yer alacağını söyledi.

Amerika ve Avrupa’nın birçok ülkesinden getirilen çok zengin caz DVD ve CD kütüphanesine sahip olduklarını anlatan Burak Sağlıkova,
şöyle devam etti:

“Gerek 12 lüks suit odada, gerekse genel mekanların duvarlarını süsleyen konser, fotoğraf ve posterleri Amerika ve Avrupa ülkelerinden getirdik. Bunun yanı sıra otelde; saat, kül tablası, şamdan, biblo gibi dekorasyonu tamamlayan caz temalı objeler kullanıldı. Personel kıyafetlerini tamamlayan kravat, yaka iğnesi gibi aksesuarlar ise, dünya üzerindeki müzik okulları ve müzik festivallerine imalat yapan Almanya ve Avusturya kökenli firmalardan satın alındı. Örneğin, otelimizdeki, peçete, sabun gibi sarf malzemeleri Avrupa’dan ithal edeceğiz. Kısaca otelimiz; her biri dünyaca ünlü bir caz sanatçına adanmış toplamda 12 lüks suit odası, teması ve sunacağı hizmet kalitesiyle yerli ve yabancı caz severleri büyüleyecek.”

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

TOKİ Bilecik Konutları İçin Nöbet Tutuyorlar!

Bilecik’te, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) kurasız, başvuru önceliğine göre 23 Şubat’ta satışa sunulacak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir