1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Öğrencilere “Deprem Bilinçlendirme Seminerleri”

İstanbul Büyükşehir Belediyesi‚ öğrencilere doğal afetten korunma yolları ve deprem bilinci kazanmaları amacıyla İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle seminer programı düzenliyor. 13 Ocak Çarşamba günü düzenlenecek “Deprem Bilinçlendirme Seminerleri” açılış programına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş‚ İstanbul Valisi Muammer Güler ile İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız da katılacak.

Öğrencilere Deprem Bilinçlendirme Seminerleri

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde İstanbul’da İlköğretim ve Ortaöğretim Öğrencilerine yönelik Prof Dr. Ahmet Mete Işıkara ve çocuklara yönelik eğitici çalışmaları ve şarkıları bulunan sanatçı Gökhan Şen’in katılımlarıyla “Deprem Bilinçlendirme Seminerleri” düzenlenecek. Seminer verilecek okulların seçimi‚ İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenmiş olup; Birinci dereceden deprem riski taşıyan bölgelere ve daha çok şehir merkezinden uzak bölgelere öncelik veriliyor.

13 Ocak 2010 tarihinde başlayıp 24 Nisan 2010 tarihine kadar sürecek olan etkinliklerde; yarınlarımızın umudu öğrencilerimize doğal afetten korunma yolları‚ deprem bilinci v.b. konularda eğitimler verilerek‚ öğrencilerimizin her konuda olduğu gibi doğal afetler konusunda da bilinçlenmesi hedefleniyor. Verilecek eğitimlerin daha kalıcı ve etkileyici olması için sinevizyon‚ bankovizyon deprem şarkıları v.b görsel efektlerde kullanılacak.

“Deprem Bilinçlendirme Seminerleri” Açılış Programı 13 Ocak 2010 Tarihinde saat 10.00 da Fatih Ali Emiri Kültür Merkezi’nde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş‚ İl Milli Eğitim Müdürü‚ Muammer Yıldız‚ İstanbul Valisi Muammer Güler ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri ile İlçe Belediye Başkanlarının katılımlarıyla gerçekleştirilecek.

Program;
Tarihi : 13.01.2010
Saati : 10.00-
Yeri : Ali Emiri Kültür Merkezi
Adresi : Fatih /İSTANBUL (İl Emniyet Müdürlüğü binası Arkası)

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Elazığ Palu’da Deprem

Elazığ'ın Palu ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi .

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir