1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Pencere, Kapı ve Cam Sektörü Tüyap’ta Buluşuyor 10-13 Mart 2011

10 – 13 Mart 2011 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirilecek olan “İstanbul Pencere, Door Expo İstanbul ve Glass Expo İstanbul” Fuarları, 3’lü fuar konseptiyle pencere, kapı ve cam sanayilerinin lider firmalarını bir araya getiriyor.

İnşaat ve yapı malzemeleri sektörünün ihracat atılımına katkı sağlamayı hedefleyen kapı, pencere ve cam konularında ihtisaslaşan İstanbul Pencere, Door Expo İstanbul ve Glass Expo İstanbul Fuarları 10- 13 Mart 2011 tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleşecek.

İnşaat sektörünün temel elemanları olan pencere ve panjur sistemleri, profil, kapı, kepenk, panel, pano, bölme ürünleri, sistemleri, cam ve tamamlayıcı ürün, aksesuar ve makinelerinin sergileneceği fuarlar, sektörün bir araya geldiği en önemli uluslararası pazarlama ve sektörel iletişim platformu olma özelliği taşıyor.

Geçtiğimiz yıl 26 ülkeden 416 firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla gerçekleşen ve 71 ülkeden 30 bin 381 profesyonelin ziyaret ettiği fuarlar, inşaat sektörünün ve tüketicilerinin en doğru pencere, kapı, cam, aksesuar, yan sanayi ve tamamlayıcı ürüne ulaşmaları, yakından incelemeleri ve seçim yapabilmeleri adına büyük önem taşıyor. Tasarruf ve güvenlik özelliklerinin yanı sıra tasarımları ve fonksiyonellikleri ile ön plana çıkan ürünlerin sergileneceği İstanbul Pencere, Door Expo İstanbul ve Glass Expo İstanbul Fuarları’nı sektörün hedef pazarları olan Irak, Suriye, Lübnan, Mısır, Cezayir, Tunus, Libya, Filistin, Suudi Arabistan, Bulgaristan, Yunanistan, Bosna Hersek, Makedonya, Hırvatistan, Karadağ, Sırbistan, Arnavutluk, Rusya, Ukrasyna, Gürcistan, Ermenistan, Kazakistan, Azerbaycan, Özbekistan, Kırgızitan ülkeleri başta olmak üzere bitr çok ülkeden yabancı alım heyetinin ziyaret etmesi bekleniyor.

TÜYAP tarafından yurtiçi ve yurtdışında 50’nin üzerinde ülkede yürütülen etkin tanıtım çalışmaları sonucunda fuarları yurtiçi ve yurtdışından çok sayıda profesyonelin ziyaret etmesi bekleniyor. 10 – 13 Mart 2011 tarihleri arasında TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece’de eşzamanlı düzenlenecek olan İstanbul Pencere 2011, Glass Expo İstanbul 2011, Door Expo İstanbul 2011 Fuarları hakkında detaylı bilgi ve online davetiye için www.istanbulpencerefuari.com, www.glassexpoistanbul.com, www.doorexpoistanbul.com web sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

İLETİŞİM
Hande Olgaç Şahin
ZEGO İletişim Stratejileri Merkezi
0212 336 68 38
handes@zego.com.tr
www.zego.com.tr

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Gayrimenkulde Şampiyon Türkiye’den

Gayrimenkul dünyasının Oscar'ı kabul edilen 2010 Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri yarışmasında Varyap'ın İstanbul'daki Meridian projesi, 131 ülkeden rakibini geride bırakarak birinci seçildi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir