1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Rezidans Yapıyor, Metrekaresini 10 Bin Dolardan Satacak

Rezidans Yapıyor, Metrekaresini 10 Bin Dolardan Satacak

Say Yapı ile uluslararası tasarım geliştirme şirketi “Yoo” arasında varılan ortaklık çerçevesinde ilk olarak İstanbul Ulus’ta 250 milyon dolarlık bir yatırımla “Yooistanbul” projesi gerçekleştirilecek. Rezidans olarak inşa edilecek projede metrekare fiyatları 10-12 bin dolardan satılacak.

Say Yapı’nın Başkanı Sabri Yiğit, gelecek beş yılda beş ayrı gayrimenkul projesiyle toplam 1,5 milyar dolarlık yatırım yapacaklarını söyledi. Basın toplantısında konuşan Yiğit, dünyada tasarım dehası olarak kabul edilen Philippe Starck’ın imzasını taşıyacak olan “Yooistanbul” projesinin Türk gayrimenkul sektörüne renk katacağını söyledi. Yiğit ön çalışmalarda satış konusunda sıkıntı görünmediğini de ifade etti. Yoo Yönetim Kurulu Başkanı John Hitchcox da, muhteşem bir ülke olarak nitelediği Türkiye’de çalışmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti. Yoo firmasının dünyada inşaatı devam eden 10 milyar dolarlık projesi bulunuyor. Yooİstanbul 22 bin metrekare alan üzerinde lüks rezidans olarak projelendirildi. Say Yapı’nın kendi arazisi üzerinde inşa edilecek projenin 2010’un aralık ayında bitirilmesi planlanıyor. Ortaklık beş yılda İstanbul, Ankara, Antalya ve Bodrum’da yeni projelere imza atacak.

Kaynak: Zaman

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Propa; Auro Kartal Projesinin Mimarları Ödüllendirildi

İnşaat sektörünün önde gelen şirketlerinden Propa İnşaat, çok yakında Kartal’da, E-5 aksında rezidans-home office projesine başlıyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir