1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Sanko Holding, İstanbulda Gayrimenkul Sektörüne de Girdi

15 Ocak’ta faaliyete geçen şubenin sermayesi 10 bin TL olarak belirlendi.

Sanko Holding, İstanbulda Gayrimenkul Sektörüne de Girdi

Gayrimenkullerin satın alınması ve kiralanmasıyla ilgili danışmanlık ve ekspertiz hizmetleri verecek olan şube, faliyetlerini Güneşli’deki Sanko Holding genel merkezinden yürütecek.

Konukoğlu istifa etmişti
Şubenin yönetiminde ise EGS Business Park’ın sahibi ve Sanko Holding’in Yönetim Kurulu üyesi Ali Suavi Erengül ve Rezzan Topal görev alacak.

Alınan bilgilere göre, AJK Yatırım Danışmanlık İstanbul Şubesi’nin gayrimenkul yatırım ortaklığı dışında ana faaliyet alanları şunlar: Sigortacılık, bankacılık finansal kiralama, faktoring, risk sermayesi, aracı kurum, tüketici finans işleri ile uğraşan halen mevcut veya ileride kurulacak olan ortaklık müessese ve teşebbüslerin sermaye ve yönetimine katılmak yatırımda bulunmak. Bu alanlarda çalışacak ortaklık müessese ve teşebbüslerin kurucu sıfatı ile kuruluşlarını gerçekleştirmek ve portföy işletmeciliği ve aracılık yapmamak kaydıyla her nevi kıymetli evrak hisse senedi tahvil almak satmak rehin etmek rehin almak.

Gaziantep’teki genel merkezinin yönetim kurulunda görev alan Ertuğrul Konukoğlu’nun bir süre önce istifa etmesiyle birlikte, boşalan göreve Mehmet Faruk Kolukısa getirilmişti.

Tebernüş Kireçci/Milliyet

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Sivas TOKİ’lerde Geri Sayım

Sivas'ta TOKİ tarafından dar gelirli vatandaşlar için yapılacak konutlara müracaat tarihleri belli oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir