1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Şantiye Merkezi Oldu: Müteahhitler ‘Astana’ Diyor

astana, astana han çadırı, astana üniversitesi, asya kış oyunları, buz paten pisti, buz paten pisti projesi, kapalı buz paten pisti, kazakistan, kazakistan astana, kazakistan astana konut projeleri, kazakistan kış sporları merkezi, kazakistan ulusal fonu, kazakistanda inşaat, kazakistanda inşaat işleri, kış sporları merkezi, konut projeleri astana, paten pisti projesi, türk müteahhitler,Şantiye Merkezi Oldu: Müteahhitler 'Astana' Diyor

ASTANA – Yetkililer, 2005-2007 arasında 415 bin metrekare konut üretilen Astana’da, 2010 yılında toplam 1.3 milyon metrekare konut üretileceğini belirterek, 102.2 bin metrekare kamu binasının da bu yıl içinde tamamlanacağını vurguladı.

2010 yılı içerisinde Türk müteahhitler tarafından yaptırılan Han Çadırı, Kış Sporları Merkezi ile Astana Üniversitesi’de tamamlanarak hizmete açılacak. Kış Sporları Merkezi’nin 2011’de yapılacak 7. Asya Kış Oyunları’nda da kullanılacağı kaydedildi. Astana’ya ayrıca bir bisiklet merkezi, kapalı buz pateni pistide kazandırılacak.

Kazakistan Ulusal Fonu Samruk-Kazuna’da 2010 yılında tamamlanması planlanan projelere finansal destek verecek. Büyüyen şehrin enerji ihtiyacının karşılanması için de mevcut tesisler genişletilecek. Yeni enerji kaynakları inşa edilecek.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir