1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Köşe Yazıları

TOKİ İnşaatları Zevksiz

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, Küçükçekmece'de düzenlenen panelde liseli gençlerin sorularını cevaplamış. Türkiye genelinde yaptıkları inşaatların zevksiz bir görüntüsü olduğu eleştirisinin sorulması üzerine Bayraktar, "Bu doğrudur, yüzde 60 doğrudur" karşılığını vermiş.

Devamı »

Korumak Ne Demek, Hepsini Yıkalım!

Kültür Bakanı'na göre Emek Sineması o kadar eski ki, yıkmaktan başka çare yok. Sanki restore edilemez gibi... Bakan hangi mimarlık ya da kültür kuruluşuna danışmış? Durum çok ürkütücü. O zaman korunacak binaları yıkalım, yerine Miniatürk gibi benzerlerini inşa edip onları mı kültür mirası kabul edelim!

Devamı »

Evdeki Radyasyondan Küçük Önlemlerle Kurtulun

Gazi Üniversitesi (GÜ) Non-İyonizan Radyasyondan Korunma Merkezi (GNRK),insanların evlerinde elektromanyetik alanlara maruz kaldıklarını belirtti, alınacak bazı küçük önlemlerle evlerdeki elektronik cihazların yaydığı radyasyondan korunmanın mümkün olduğu bildirdi.

Devamı »

Güneş Enerjisi Nabucco’dan Önemsiz mi?

Erdoğan-Putin-Berlousconi üçlüsünün imzaladıkları enerji anlaşmaları ile yeni taahhütler, Samsun-Ceyhan Boru hattı karşılığında nükleer santral gibi yeni tavizler, Çalık Grubu gibi ihya edilen hükümete yakın şirketler dönemi de yeniden canlandı.

Devamı »