1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

İhale

Ordu Giresun Havaalanı İhalesi Yapılacak!

AK Parti Ordu Milletvekili Hilmi Güler, Ordu-Giresun Havaalanı ihalesine katılacak firmaların en son 4 Marta kadar teklif verebileceklerini ifade etti Güler, yaptığı yazılı açıklamada, yaklaşık 50 yıldır tartışma konusu olanve bugüne kadar hayata geçirilemeyen Ordu-Giresun Havaalanı için artık sonadımların atıldığını kaydetti. Ordu-Giresun Havaalanı’nın yatırım programına alınmasının ardından ihaleiçin gün sayılmasına …

Devamı »

2011 Yılında 67 Karakol Yapılacak

Türk Silahlı Kuvvetlerinin “terörle mücadele” kapsamında 2011 yılında sınır illerine toplam 67 karakol yapacağı bildirildi. İç güvenlik ve hudut karakol tesisi ihtiyacının karşılanması amacıyla Millî Savunma Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ve BaşbakanlıkTOKİBaşkanlığı arasında imzalanan 11 Kasım 2008 tarihli Ana Protokol ve 26 Mayıs 2010 tarihli Ek Protokol kapsamında 17 adedi Hatay, …

Devamı »

Başkent’e Yeni Okullar Yapılıyor

Ankara İl Özel İdaresi İmar ve Bayındırlık Daire Başkanlığı tarafından daha önce duyurusu yapılarak ihaleye çıkarılan, çeşitli yerlerdeki inşaat, mekanik tesisat, elektrik tesisatını kapsayan okul inşaatı ihaleleri sonuçlandı. İhaleleri kazanan firmalar ve bedelleri şöyle: “Sincan Nurettin Beyhan Erbil İlköğretim Okulu, 1 milyon 961 bin lira bedelle MRT Turizm Otomotiv İnşaat …

Devamı »

68 Firma Enerji İçin Yarışıyor

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş için 17, Dicle Elektrik Dağıtım A.Ş için 15, Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş için 15, Trakya Elektrik A.Ş için ise 21 olmak üzere toplam 68 adet önyeterlilik verildi.

Devamı »

SGK İstanbul’da Gayrimenkul Satacak

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Başkanlığı, İstanbul'un Beykoz, Beyoğlu, Fatih, Kadıköy, Pendik ve Şişli ilçelerinde bulunan arsa, apartman, işhanı ve tarladan oluşan taşınmazlarını satmak üzere ihale açtı.

Devamı »

Ali Sami Yen Stadı İhalesi İptal

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), Ali Sami Yen Stadyumu arsası için verilen 416,5 milyon liralık teklifi, ''iyi ama yetersiz'' buldu. Seyrantepe Spor Kompleksi'nin maliyetinin öngörülenin üzerine çıkması nedeniyle daha fazla kaynak ihtiyacında olan TOKİ, Ali Sami Yen arsası için düzenlenen ihaleyi iptal etti.

Devamı »

Marmaray Projesi İçin Yeni İhale

Söğütlüçeşme-Gebze ve Kazlıçeşme-Halkalı banliyö hatlarının modernizasyonu işini yürüten yüklenici firma, mevcut sözleşme şartlarında projeye devam edemeyecekleri gerekçesiyle sözleşmeyi tek taraflı fesh etti.

Devamı »

TOKİ İhaleleri İptal Edildi

Kuzey Ankara Kent Girişi 212 adet villa inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi ile Ağrı Diyadin'e 50 yataklı hastane inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi ihaleleri çeşitli nedenlerle iptal edildi.

Devamı »

TOKİ’den Yeni İhale

Kayseri Sarıoğlan'a 140 adet tarımköy inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi için ihale açıldı. Buna göre konvansiyonel kalıp sistemi ile 140 adet tarımköy inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi gerçekleştirilecek.

Devamı »