1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Tarsus’a 25 Milyon Dolarlık Yatırım

Tarsus'a 25 Milyon Dolarlık Yatırım

Mersin’in Tarsus ilçesine 25 milyon dolarlık yatırımla kurulan, bölgenin ilk ve tek outlet center alışveriş merkezi ile hedef kitle olarak öngörülen 4,5 milyonluk nüfusa hizmet vermek amaçlanıyor.

Megnum Yatırım ve İnşaat Şirketi Genel Koordinatörü Murat Seyhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adana-Mersin kara yolu üzerindeki alışveriş merkezini 24 bin metre kare kapalı alana kurduklarını söyledi.

Seyhan, alışveriş merkezinin içerisinde yiyecekten kozmetiğe, elektronikten giyime, ev tekstilinden aksesuara 55 mağazanın yer alacağını, ayrıca hipermarket ve sinemanın da bulunacağını bildirdi.

Alışveriş merkezinin yerleşim alanına yürüyüş mesafesinde olduğunu, 4 bin metre kare kapalı, 6 bin metre kare de açık otoparkının bulunduğunu belirten Seyhan, şöyle konuştu:

“Bu nedenle ulaşım açısından bir sorun yaşanmamakta. Alışveriş merkezinin lokasyon açısından en önemli özelliği Adana-Mersin yolunun üstünde olması. Alışveriş merkezi Adana’ya 40, Mersin’e ise 27 kilometre uzaklıkta. Bölgedeki ilk ve tek outlet merkezi özelliğine sahip. Bu nedenle Tarsus Regma Outlet sadece Tarsus için değil bölge içinde önemli bir yatırım ve hedef kitle olarak 4,5 milyonluk bir nüfusu kapsamakta.”

Alışveriş merkezinin açılışını daha önceki bir tarihe planladıklarını, ancak inşaat sürecinde bazı ithal kalemlerin teslim sürelerindeki sıkıntı nedeniyle birkaç aylık bir gecikmeye maruz kaldıklarını ifade eden Seyhan, “Önümüzdeki aylarda kurdeleyi keseceğiz” dedi.

“BÖLGEYE HİZMET EDECEK”
Seyhan, şirket olarak outlet konseptinde, Türkiye’nin bakir bölgelerinde yatırım planlarının bulunduğunu belirterek, şöyle devam etti:

“Kriz ile birlikte bu planları revize etme ve bekleme konusunda bir karar aldık. Öncelikli hedefimiz başladığımız projeleri, özellikle Tarsus Regma Outlet’i en kısa zamanda açmak. Her ne kadar yaşanan küresel krizle birlikte yakın ve orta vadeli yatırım planlarımızı revize etmek durumda kaldığımızı söylesek de Tarsus’taki projeyle ilgili kafamızda hiçbir soru işareti bulunmamaktadır.

Tarsus gerek ekonomik ve demografik gerekse de sosyal yapısı ile bu yatırımı fazlası ile hak etmektedir. Şirket olarak bu projeden asla şüphe etmedik. Sadece Tarsus’a değil bütün bölge insanına hizmet edecek olmaktan da son derece gurur ve mutluluk duyuyoruz.”

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

4 Bin Yıllık Şehir Dönüşüyor

Dört bin yıllık geçmişi olan Trabzon'da, Trabzon Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) işbirliğiyle, kentsel dönüşüm projeleri hayata geçiriliyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir