1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

TOKİ: Ali Sami Yen’e Fazla Para Veren Olursa Dua Ederiz

TOKİ: Ali Sami Yen'e Fazla Para Veren Olursa Dua Ederiz

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Erdoğan Bayraktar, Ali Sami Yen Stadyumu arsasına ilişkin “Hemen ihaleye çıkıyoruz hasılat paylaşımı olarak. Biraz daha paraya ihtiyacımız var. Biraz daha para verirlerse biz de dua ederiz” diye konuştu.

Bir gazetecinin, “Ne kadar para verirler” sorusunu ise “Onu alan ile satan bilir. Ne kadar verirlerse… Biz biraz daha şartları iyileştireceğiz. Hasılat paylaşımı olunca devlet arkasında olacak. Mutlaka biraz daha artacaktır fiyat” şeklinde yanıtladı. Bayraktar, kriz döneminde inşaat sektörünün dibe vurduğunu, fakat TOKİ’nin ayağını gazdan çekmediğini belirtti. Sadece konut satışlarda biraz yavaşlama olduğunu dile getiren Bayraktar, “TOKİ bütün Türkiye’yi inşaat alanına çevirdi. Ancak kentsel dönüşüm sağlanırken konutların zevksiz yapılar olduğu söyleniyor bunu nasıl değerlendiriyorsunuz?” sorusunu “Tüm Türkiye’de yaptığımız inşaatların zevksiz bir görüntüsü olduğu söyleniyor. Bu doğrudur, yüzde 60 doğrudur. Fakat bugün ülkemizde konut sorunu, barınma sorunu, ev sorunu var. Kentsel dönüşüm Türkiye’nin en önemli sorunudur. ‘Nasıl 1 kuruş daha ucuza mal ederim’ onun hesabını yapmak zorundasınız” diye yanıtladı.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

TOKİ Bilecik Konutları İçin Nöbet Tutuyorlar!

Bilecik’te, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) kurasız, başvuru önceliğine göre 23 Şubat’ta satışa sunulacak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir