1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

TOKİ İhaleleri İptal Edildi

ANKARA – Kuzey Ankara kent girişine 212 adet villa inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işinin ihalesinde 1 Nisan 2010 tarihinde projelerdeki değişiklik nedeniyle iptal kararı alındı.

İhaleye ait duyuru, 30 Mart 2010 tarihli Kamu İhale Bülteninde yapılmıştı.

Ağrı Diyadin’e 50 yataklı hastane inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi ise 1 Nisan 2010 tarihinde iptal edildi.
Haberin devamı ↓reklam

17 Mart 2010 tarihli Kamu İhale Bülteninde duyurusu yapılan ihalede iptale gerekçe olarak ihale kapsamındaki değişiklik gösterildi.

BİNGÖL JANDARMA TAKIM KARAKOLLARI İNŞAATLARI
Bu arada Bingöl Merkez Yamaç, Bingöl Genç Suveren’de yapılacak 1’er adet jandarma takım karakolları inşaatları ile altyapı ve çevre düzenleme işlerinin ihaleleri sonuçlandı.

İhaleyi toplam 8 milyon 380 bin lira bedelle, ”Ekip Uluslararası İnşaat Taahhüt Turizm ve Ticaret Limited Şirketi” kazandı.

İhalede işin başlangıç tarihi 29 Mart 2010, bitiş tarihi ise 18 Temmuz 2011 olarak belirlendi.

Açık ihale usulü ile 25 ocak 2010 tarihinde açık ihale usulü ile yapılan ihale için 4 firma teklif vermiş, komisyon bu tekliflerin tümünü geçerli saymıştı.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Altıntaş Toki’de Kura Heyecanı

Kütahya’nın Altıntaş ilçesinde yapımı tamamlanan 2. Etap TOKİ konutları için kuraların çekileceği bildirildi. Başbakanlık Toplu …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir