1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

TOKİ Konutlarından Ankara Yapracık Yılın En Çok Satan Konutları

TOKİ konutlarından Ankara Yapracık, Emlak Konut projelerinden ise My World Europe yılın en çok satan konutları oldu.

2010 yılında peşinatta kolaylık sağlayan, taksitleri uygun, markalı konut projeleri satış rekorları kırdı. TOKİ projeleri arasında yıllık 7 bin konutluk satışıyla Ankara Yapracık Konutları, 4 bin 500’lük satışıyla Ankara Gölbaşı konutları ilk sıraları alırken, Emlak Konut ortaklığındaki projelerden ise ilk sırayı, reklamlarında Ali Ağaoğlu’nun bizzat oynadığı ve “10 Bin peşin daire senin” sloganıyla My World Europe yer aldı. İstanbul İkitelli’deki My World Europe (Aralık ayına kadar) bin 859 konut satışı gerçekleştirdi. Ümraniye’deki Alemdağ Emlak Konutları’nda satış 751 adet, Çorlu Esentepe’deki Ergene Vadisi’nde 486 adet seviyesindeydi.

10 bin TL’lik peşinatlar

Önemli satış başarısı gösteren konut projelerinin ortak özelliğinin uzun vade, düşük peşinat gibi ödeme kolaylıklarının yanısıra, orta gelir grubuna hitap eden ve şehrin prim potansiyeli olan gelişim aksındaki projeler olması dikkat çekti. Ankara Yapracık Konutları, gelişen Eskişehir karayolu istikametinde yer alıyor, peşinat 10 bin lira, taksitler ise 315 lira seviyesinden başlıyor. Ankara Gölbaşı Konutları İncek bölgesinde ve fiyatları 81 bin liradan başlıyor. My World Europe, İkitelli’nin gelişen Ayazma bölgesinde yükseliyor. Peşinat tutarı 10 bin lira, fiyatlar 132 bin liradan başlıyor. Alemdağ Konutları’nda fiyat 83 bin liradan başlıyor ve teslime kadar taksit ödememe opsiyonu tanınıyor. Yaşamın başladığı Ergene Vadisi’nde peşinatın yarısı Mart 2011’de, kalanı ise Eylül 2011’de ödeniyor.

TOKİ yılı rekorla kapattı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ), ayda ortalama 6 bin konut üretimi ile 2010 yılını rekorlarla bitirdi. Toplamda 475 bin konuta ulaşan idare, 46 bin konutun satışını gerçekleştirdi. İdarenin 2011 yılı içinde 500 bin konut hedefine ulaşılacağı açıklandı. 2011’de ‘’kentsel yenileme ve gecekondu dönüşüm projelerine’’ ağırlık vereceklerini belirten Başkan Erdoğan Bayraktar, deprem fay hatları haritasına göre strateji belirlediklerini, TOKİ’nin, 2011 yılında deprem kuşağında yer alan yerleşim birimlerinin tahliyesine ağırlık vereceklerini anlattı. Bayraktar, kentsel yenileme, gecekondu dönüşüm ve alt gelir grubu konut yapımını hızlandıracaklarını, ‘’hiç peşinatsız, 100 lira başlangıç taksitli, 45 metrekarelik 1+1’’ konutların yapımını sürdüreceklerini ifade etti.

Kaynak : http://www.internethaber.com/ankarada-en-cok-satan-konut-projeleri-318482h.htm#ixzz1ALmTwFgq

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir