1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

TOKİ’den 1000 Adetlik Yeni Proje

toki, toki yeni proje, toki proje, toki projeler, toki yozgat, toki küçük daireler, toki daireleri, toki konutları, toki projeleri, toki yeni kontlar, toki yozgat konutları, toki yozgat evleri, TOKİ'den 1000 Adetlik Yeni Proje

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Yozgat’ta TOKİ tarafından yapılan dairelere büyük talep olduğunu belirterek, “Ekonomik olmasından dolayı özellikle küçük daireler büyük ilgi görüyor. Şuanda inşaatı devam eden 84 metrekarelik konutlara büyük ilgi olmuş, kura yöntemiyle kişi belirlenmişti. Bu nedenle belediye olarak TOKİ’ye yeni konutlar için müracaatta bulunduk” dedi.

Yeni konutların Kapalı Ceza Evi yakınlarında bulunan 84 bin metrekarelik alana yapılmasının planlandığını ifade eden Başkan Başer, “Buraya 84 ve 48 metre olmak üzere iki farklı konut yapılması için TOKİ’ye talepte bulunduk, onlarda kabul etti. Şuanda proje çalışmaları var. İnşallah yakın bir zamanda buranın temeli atılır. Ayrıca, hala inşaatların sürdüğü toplu konut alanına yine 1+1 şeklinde 48 metrekarelik 500 adet konutun ihalesi yapıldı” şekilde konuştu.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

TOKİ, Çalışmalarını İlçelere Kaydırıyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), konut üretim çalışmalarını, ilçeleri kapsayacak şekilde genişletiyor. Türkiye genelinde …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir