1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

TOKİ’den Lojman ve Spor Salonu İnşaatı

TOKİ'den Lojman ve Spor Salonu İnşaatı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Trabzon’un Of İlçesine, 14 daireli lojman ve 1 adet spor salonu ile altyapı ve çevre düzenleme inşaatı yaptırmak üzere ihale açtı.

ANKARA – Konvansiyonel kalıp sistemi ile 1 adet 14 daireli lojman ve 1 adet spor salonu inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesinin ihalesi, 15 Mart 2010 tarihinde saat 10.00’da TOKİ’de ”açık ihale usulü” ile yapılacak.

Yer tesliminden itibaren 400 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek.

Katılımcılar şartnameyi bedel ödeyerek TOKİ’den satın alabilecekler.

Şartnameye göre hazırlanacak olan teklif mektupları, ihale günü, ihale saatine kadar anahtar teslimi götürü bedel üzerinden komisyona verilecek.

Buna göre ihale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle anahtar teslimi götürü bedel sözleşme imzalanacak.

İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalelerde katılımcılar, teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Dar Gelirlilere Konut İçin Arsa Desteği Verdik

Özelleştirme İdaresi Başkan Vekili Ahmet Aksu, portföylerinde yer alan gayrimenkullere ilişkin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir