1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Türkiye’nin En Büyük Kongre Oteli: The Green Park Pendik Hotel & Convention Center

Dünya Ralli Şampiyonası konuklarını ağırlayacak

İSTANBUL – Pendik sahilinde yapımı süren 5 yıldızlı otel ve kongre merkezi, görkemli bir açılışın ardından Dünya Ralli Şampiyonası konuklarını ağırlayacak. Farklı kapasitelerde 53 toplantı salonuna sahip ve odalarının çoğunluğu deniz manzaralı olan otel ve kongre merkezi, İstanbul’un en büyük spor ve sağlık merkezini de bünyesinde barındıracak.

Toplam 1500 araçlık kapalı ve 250 araçlık açık otoparkı bulunan otel ve kongre merkezi, bir helikopter pistine de sahip olacak.

Otel ve kongre merkezinde dünya mutfağının en seçkin lezzetlerinin sunulacağı 4 ”A La Carte” restoran, kapalı ve açık yüzme havuzları, kişiye özel toplantı salonlarında özel sekreterya hizmeti de bulunacak.

The Green Park Hotels & Resorts Yönetim Kurulu Başkanı Adil Üstündağ, otel ve kongre merkezinin henüz hizmete açılmadan bazı büyük organizasyonları aldığını belirterek, ciddi teklifler gelmeye devam ettiğini aktardı:

”Örneğin açılışı, Nisan ayında yapılacak Dünya Ralli Şampiyonası ile birlikte gerçekleştireceğiz. Bu organizasyon dolayısıyla 300 odanın rezervasyonu yapıldı. Tabii bu hizmet kalitemiz ve güvenilirliğimizin ayrı bir ispatı oldu. İstanbul’da kongre turizminde ciddi bir eksikliğe çözüm ürettik.”

The Greenpark Pendik Hotel v& Convention Center’a kara, deniz ve hava yoluyla ulaşım kolaylığı bulunuyor.

Pendik sahilinde Temenye bölgesinde yer alan otel ve kongre merkezi, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 9 kilometre, İDO iskelesine bir kilometre mesafede yer alıyor. Helikopterle VIP servisi hizmeti de sunan otel, Formula 1 alanına 5 kilometre, Gebze Organize Sanayi Bölgesi’ne 20 dakika mesafede bulunuyor.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir