1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Uluslararası Kapı İhtisas Fuarı 10 Şubat’ta Açıldı!

Dünyanın en büyük ve en önemli Uluslararası Kapı İhtisas Fuarı olan DOOR FAIR TURKEY, 10-13 Şubat 2011 tarihinde İstanbul Fuar Merkezi /Yeşilköy de yoğun katılımla sezonun ilk fuarı olarak kapılarını açtı

ilk gününde 3.000 ziyaretçi tarafından gezilen fuarın en çok ilgi gören tarafı özel tasarımlı kapılar oldu. Özel ayna tasarımlı kapılar, swarovski taşlı ve vitray tasarımlı,ayrıca el yapımı kapılar da görmek mümkün. Ziyaretçi profilini ise mobilya-kapı mağazaları, zincir mağazalar, toptancılar, dağıtıcılar, ithalatçılar, ihracatçılar, mimarlar, iç mimarlar, dekoratörler, endüstriyel tasarımcılar ve mobilya yan sanayi üreticileri başta olmak üzere kapı sektörü ile ilgili tüm profesyoneller oluşturuyor.
DEMOS fuarcılık tarafından düzenlenen fuar, tüm kapı sektöründe faaliyet gösteren profesyonellere ev sahipliği yapacak. Fuar, 4 gün süresince, 3 salonda, 150’ye yakın katılımcıyla 20 binin üzerinde ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor. Yurt içinden olduğu kadar yurt dışından da yoğun ilgi gören fuara alım heyetlerinin yanı sıra Azerbaycan, Bulgaristan, İran, Özbekistan, Rusya, Suriye, Ukrayna ve Yunanistan’dan da pek çok alıcı grubunun fuarı ziyaret etmesi bekleniyor.

Demos Fuarcılık Genel Müdürü Hüseyin Aslan; ‘Kapı Fuarı, Demos Fuarcılığın en önemli ve İstanbul’daki ilk projesidir. Kapı fuarının çalışmalarına ilk başladığımızda insanların aklında kapının fuarımı olur düşüncesi vardı. Ama bugün şunu görüyoruz ki, 2006 yılındaki ilk fuardan bu güne kadar geçen süre içerisinde kapı fuarı kapılarını hep başarılara açarak ülkemizin sektörel anlamda en önemli uluslar arası ihtisas fuarlarından biri haline geldi. Bu gün Kapı Fuarında gelinen noktaya baktığımzda 126 yerli katılımcı ,15 yabancı katılımcı ile birlikte dünyanın bir çok ülkesinden gelen 1524 yabancı ziyaretci ile kapı sektörüne yön veren önemli bir marka olduğunu görmekteyiz’açıklamasında bulundu.

Ziyaret Saatleri
10 Şubat 2011 Perşembe 11:00 – 19:00
11 Şubat 2011 Cuma 10:30 – 19:00
12 Şubat 2011 Cumartesi 10:30 – 19:00
13 Şubat 2011 Pazar 10:30 – 18:00

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Filli Boya En Güzel Mekan Fotoğraf Yarışması Düzenliyor!

Türk boya sektörünün lideri Filli Boya’nın, fotoğrafa ilgi duyan herkesin katılabileceği “En Güzel Mekân” fotoğraf …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir