1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

UNICERA 2010 – 22. Uluslararası Seramik Banyo Fuarı Başladı

UNICERA 2010 -  22. Uluslararası Seramik Banyo Fuarı Başladı

Türk Seramik Sektörü’nün yılda bir kere buluştuğu, banyo ve mutfak sektörünün marka fuarı UNICERA, bu yıl 07-11 Nisan 2010 tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi – Büyükçekmece / İstanbul’da düzenleniyor.

1988 yılından bu yana her yıl Nisan ayında, İstanbul’da gerçekleştirilen UNICERA Fuarı kapsamında, seramik kaplama malzemeleri, vitrifiye ürünler, havuz, sauna, armatürler, banyo ve mutfak mobilyaları ve aksesuarları ve bunlarla ilgili yayınlar sergileniyor.

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde yer alan 7 salonda 40 bin metrekarelik kapalı alan üzerinde ziyaretçiler, çağdaş yaşam tarzına uygun tasarımlarla, teknolojiyi buluşturan yeni ürünleri görme şansına sahipler. Tasarımcı, üretici firma, tüketici, dış alımcı, ürün ve ustaların bir araya geldiği UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı yalnızca ticari açıdan değil; iletişim, bilgi ve kültür platformu olarak da büyük önem taşıyor.

Ece Banyo, EGE Seramik, Bisazza, Creavit, Intema, Kütahya Seramik, Villeroy&Boch, Kale Seramik, Vitra katılımcı firmalardan bazıları…

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Turkeybuild İstanbul’u 103 bin 848 kişi ziyaret etti

“33.Uluslararası Yapı Fuarı İstanbul 2010” yerli yabancı yapı profesyonelleri tarafından büyük ilgi gördü, fuar 103.848 kişiyi ağırladı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir