1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Ünlü Mimarlar Arkimeet Konferansında Buluşacak

Ünlü Mimarlar Arkimeet Konferansında Buluşacak

Arkitera Mimarlık Merkezi’nin dünya çapında ünlü mimarları İstanbullu meslektaşlarıyla buluşturduğu Arkimeet konferansları 2010 itibariyle yapı fuarı Buildist’in de desteğiyle yeni bir ivme kazanıyor. 9 Şubat’ta Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü’nde yapılacak Arkimeet konferansının konuğu, Hırvatistan’ın en bilinen mimarlık ofislerinden 3LHD’nin kurucu ortaklarından Sasa Begovic olacak. 2010’un ilk yarısında gerçekleştirilecek Arkimeet konferanslarından dördü, Türkiye’ye yakın ülkelerdeki nitelikli mimarları ağırlayacak. Sırasıyla Hırvatistan, Rusya, İran ve Mısır’dan gelecek mimarlar deneyimlerini Türkiye’deki meslektaşlarıya paylaşacak.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Mimarlar Odası Uyardı: Emek Her An Yıkılabilir

Mimarlar Odası, dün Karaköy'deki binasında Emek Sineması'nın 'yakılmasıyla' ilgili bir bilgilendirme toplantısı düzenleyerek uyardı: 'Emek her an yıkılabilir.'

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir