1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Vakıfbank, SarıPanjur Ev Kredisiyle 17 Farklı Konut Kredisi

Vakıfbank, SarıPanjur Ev Kredisiyle 17 Farklı Konut Kredisi

Müşterilerimize TİK adı altında geniş bir yelpazede sunduğumuz Taksitli İhtiyaç Kredilerine DokunmaTİK, TurisTİK, ElasTİK, FantasTİK, TakTİK, RomanTİK, AlfabeTİK, Yüksek Öğrenime Özel TİK, Diplomalı Özel Meslek Sahiplerine Özel TİK, ile özel günlere mahsus Bayram Kredisi, Yeni Yıl Kredisi, TSK Mensupları Kredisi, Polis Haftası Kredisi, Öğretmenler Günü Kredisi, Tıp Haftası Kredisi, Anneler ve Babalar Günü Kredisi örnek verilebilir.

VakıfBank’ın tüm ATM’lerinde ‘DokunmaTİK’ hizmeti var!
VAKIFBANK müşterileri DokunmaTİK ile ATM kanalıyla kredi başvurusunda bulunabiliyor. Uygun vade seçenekleri ve cazip faiz oranlarıyla masrafsız olarak kullanılabilen DokunmaTİK adlı taksitli ihtiyaç kredisine tüm VakıfBank ATM’lerinden VakıfBank’ta hesabınız olmasa bile başvurulabiliyor.

VakıfBank bireysel bankacılıkta öncü konumunu koruyacakVakıfBank’ın Konut Kredisi’ndeki yeni markası: Sarı Panjur
HER gelir grubundaki aile bütçeleri ile farklı tüketici ihtiyaç ve talepleri dikkate alarak geliştirdiğimiz SarıPanjur ev kredisiyle 17 farklı konut kredisi ürününü müşterilerimize sunuyoruz. Örneğin tüketicilerin ikramiye, prim gibi ek gelir elde ettikleri aylarda, bütçeleri doğrultusunda taksit tutarlarını yüksek tutabilmeleri veya ara ödeme yapabilmelerine imkan verilirken, beklenmedik harcamaların olduğu veya özel okul taksiti gibi yüksek montanlı ödemelerin bulunduğu aylarda ise kredi taksitini atlama imkanı tanınmaktadır.

Ayrıca VakıfBank Türkiye’de ilk defa emlak ofislerine yönelik Sarı Panjur Emlakçı Programı’nı geliştirdi. Anlaşmalı emlak ofisleri kanalıyla ev satın alacak müşterilerimiz uygun koşullu kredi imkanları faydalanabiliyorlar. Bankamız emlakçılara da bu program dahilinde çeşitli avantajlar sunmaktadır. Bu programda yer alan emlak ofisleri programa özel hattı telefonla arayarak kredi ön onayı, kredi dosyasını takibi gibi işlemleri yapabiliyorlar.

Yakın zamanda TEMA Vakfı ile yaptığımız işbirliği ile çevreye olan duyarlılığı artırmak çevre bilincini oluşturmak için Sarı Panjur konut kredisi kullanan her bir müşterimiz adına bir fidan dikmeye başladık. Müşterilerimiz adına dikilecek bu fidanlarla Vakıfbank Sarı Panjur ormanları oluşturmayı hedefliyoruz.

Konut projelerinde de her zaman yer aldık. Bugün 100’ün üzerinde konut projesinde finansman imkanı sağlıyoruz. 2009 yılında sektörde kredi büyümesi yaklaşık yüzde 12.5 olurken Vakıfbank sektörün iki katından fazla yüzde 28’lik bir büyüme hızına ulaşarak pazar payını artırmıştır.

VakıfBank sektörüne pek çok ‘ilk’ kazandırdı
VAKIFBANK, yenilikçi ve öncü kimliğiyle Türk bankacılık sektöründe birçok ilke imza atmıştır. Bunlardan bazıları şöyle:

– Türkiye’nin ilk “insansız bankacılık” birimi
– Finans Market şubeleri
– Mobil şubeler
– Altın Emanet Hesabı
– Uzun vadeli konut kredileri
– Havuz Hesabı
– ATM’lerde “multi currency” sistemi
– Her türlü yatırımcıya uygun yatırım fonları
– Broker kullanmaksızın doğrudan borsaya bağlanmayı olanaklı kılan Uzaktan Erişim (Exapi) sistemi
– Emlakçı Sadakat Programı
– Taksi POS

MilPlus’la dünyayı keşfedin!Tren yolculuklarında ilk ve tek: Rail&Miles ve CIP Lounge
TREN yolculuğunun ve alışverişin tek akıllı kartı sloganıyla, ulaşımda tren yolculuğunu tercih eden hedef kitleye yönelik Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) işbirliği ile çıkarılan Rail&Miles kredi kartı, sektörde tren mili kazandıran tek kredi kartıdır. Kart sahipleri yolculuklardan kazandıkları MilPuanlara ek olarak ayrıca World fırsatlarından da faydalanabilmektedir.

Rail&Miles sahipleri Ankara tren garında bulunan Rail&Miles CIP Lounge’da Türkiye’deki ilk ve tek lounge hizmetinden yararlanabiliyor.

Rail&Miles CIP Lounge’da yiyecek, içecek ikramlarının yanı sıra kablosuz internet bağlantısı, internet erişimli bilgisayarların yanısıra günlük gazete, haftalık/aylık dergiler bulunmakta ve müşterilerimizin tren bekleme sürelerini daha konforlu ve daha keyifli geçirmeleri sağlanmaktadır.

Ayrıca müşteri memnuniyetini maksimuma taşımak üzere geliştirilen VakıfBank Trenmatik uygulaması ile tüm kart sahipleri TCDD garlarında konuşlandırılacak olan Trenmatiklerden anında tren biletlerini alabilecek veya daha önceden on-line olarak aldıkları biletleri bastırarak gişede beklemeksizin seyahat etme ayrıcalığını kazanacaklardır. Uygulama 2010 yılı içerisnde devreye alınacak olup, diğer banka kredi kartlarına da biletlerini Trenmatikten alma imkanı sağlanacaktır.

Taraftar kredi kartları Anadolu takımlarındaVakıfBank’tan bir ilk daha: TaksiPOS
TÜRKİYE’de ilk defa taksilerde VakıfBank tarafından hizmete sunulan Multimedya TaksiPOS uygulaması ile müşteriler taksi ücretini kartla ödemenin yanı sıra VakıfBank ve World üye işyerlerinin kampanya bilgilerine kolayca ulaşabiliyor, döviz kurlarını ve borsa hareketlerini eş zamanlı olarak takip edebiliyor, yolculuk sırasında güncel konser, fuar, tiyatro, sergi, müze gibi aktiviteler hakkında bilgi edinebiliyorlar. Ayrıca, TaksiPOS çağrı merkezi üzerinden otel, restoran rezervasyonu yapılabiliyor ve şehiriçi günlük kültür turları satın alınabiliyor.

Aklınızda ne varsa VakıfBank’ın yeni web sitesinde!
MÜŞTERİ ihtiyaçlarını her zaman hızlı, etkin ve kaliteli çözümlerle karşılayan VakıfBank, yenilenen web sitesiyle de müşterilerine hem yeni ürün ve hizmetlerini tanıtıyor hem de görsel bir şölen sunuyor. VakıfBank’ın görsel tasarımın yanı sıra içeriği de zenginleştirilen ve kullanıcı dostu olarak yenilenen web sitesinde birçok yeni uygulama ön plana çıkıyor. VakıfBank’ın yenilenen web sitesinde ziyaretçilerin bilgiye daha kolay ulaşmalarını sağlamak amacıyla “Akıllı Arama” uygulaması devreye sokuluyor. Alt sayfalara kolay erişim sağlayan “Hızlı Menü” alt yapısı eklenerek, ziyaretçilerin piyasa verilerine daha kolay ve süratli ulaşmalarını sağlamak amacıyla e-finans sayfası yapısal olarak tamamen yenileniyor.

Vakıfbank’ta şubeler KOBİ’ler için ‘ticari atılım merkezi’ haline gelecek
EKONOMİLERİN gelişme motoru ve istihdam kaynağı olarak nitelenen KOBİ’lerin ülkemizde faaliyet gösteren tüm işletmeler içindeki payı yüzde 99.3’tür. Toplam istihdamın ise yüzde 76.7’si KOBİ’ler tarafından sağlanmaktadır.

Teknolojik yeniliklere açık, esnek ve dinamik bir yapıya sahip olmaları, hızlı karar verip uygulayabilmeleri, ekonomik dalgalanmalara kolay uyum sağlayabilmeleri, istihdama ve gelir dağılımına pozitif katkıları gibi nedenlerle, ekonomik yaşamın temel taşı olan KOBİ’ler, değişimin ve rekabetin de en dinamik unsurunu oluşturmaktadır. Ekonomi için taşıdıkları bu önem, KOBİ’lere özel finansal çözüm ve enstrümanlar sunulmasını gerekli kılmaktadır.

KOBİ’lerimizin ülkemiz ekonomisinde oynadığı büyük rolün farkında olan VakıfBank, pek yakında genç, dinamik ve deneyimli kadrolarını KOBİ’lerin hizmetine sunacak. KOBİ’ler için bütün şubelerimiz birer “ticari atılım merkezi” haline gelecek.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Seranit “Merdivenli Sokaklar Tasarım Yarışması” Sonuçları Açıklandı!

İstanbul'un Merdivenli Sokakları İTÜ, Dokuz Eylül ve Mimar Sinan öğrencilerinin tasarımları ile hayat bulacak!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir