1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Yapı Kredi Bankası’ndan Konut Kredisinde Özel İndirim Paketi

iş bankasi konut kredisi, finansbank  konut kredisi hesaplama	, yapı kredi konut kredisi hesaplama, oyak bank konut kredisi, fortis bank konut kredisi, halk bankası konut kredisi hesaplama, banka konut kredisi faizleri, halk bankası konut kredileri, en uygun, kredi, krediler, banka kredileri,konut kredisi, mortgage, kredi hesaplama,başvuru, konut kredisi, kredi, konut kredisi faiz oranları, mortgage  konut kredisi, konut kredisi caiz midir, konut kredisi haram mı, konut kredisi forum, konut kredi faizlerinde son durum, vakıfbank konut kredisi, Yapı Kredi Bankası'ndan Konut Kredisinde Özel İndirim Paketi

Bankalar konut kredisi satabilmek için yeni paketler hazırlamaya devam ediyor

Yapı ve Kredi Bankası, ”Daha Fazla Ürün, Daha Fazla Mortgage İndirimi” paketi ile konut kredisi açılış ücretinde yüzde 30’a varan indirim sağladığını bildirdi.

Yapı Kredi’den yapılan yazılı açıklamada, bankanın, konut sahibi olmak isteyen müşterileri için ”Daha Fazla Ürün, Daha Fazla Mortgage İndirimi” paketini hizmete sunduğu belirtilerek, tutsat (mortgage) kredisi başvurularında hayat sigortası, esnek hesap, kredi kartı, BES, çalışan hesap, otomatik fatura ödemesi ile mevduat ürün ve hizmetlerinden en az ikisini alan Yapı Kredi müşterilerinin, konut kredisi faiz ve komisyon indirimlerinden yararlanabildikleri kaydedildi.

Açıklamaya göre, 120 aya varan vadelerle alınabilen konut kredilerinde iki ürün alan müşteriler, konut kredisi açılış ve istihbarat ücretinde yüzde 10, dört üründe yüzde 20, beş üründe ise yüzde 30 indirimden faydalanabiliyorlar.

”Daha Fazla Ürün, Daha Fazla Mortgage İndirimi” hakkında detaylı bilgiye Yapı Kredi şubelerinden, 444 0 445 Yapı Kredi Mortgage hattından veya www.yapikredimortgage.com adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: emlaktimes.com

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Yılda 400 Bin Konut Üretmezsek Gecekondu İlletinden Kurtulamayız

Büyük kentlerde göçle birlikte başlayan gecekondulaşma, son yıllarda hükümet ve özel sektörün konut üretimindeki girişimleriyle büyük ölçüde azalsa da, sektör temsilcileri rakamları yeterli bulmuyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir