1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Yapı Sektörü Yükselişte, İstihdam Artıyor

Yapı Sektöründe Yükselişte, İstihdam Artıyor

İnsan Kaynakları Sitesi Kariyer.net’in yayınladığı istatistiklere göre site kurulduğu günden bu yana yükselmeye devam eden yeni ilan sayıları, Aralık 2008’de krizin etkisiyle büyük bir düşüş gösterdi. Bu düşüş, 2009’un başından bu yana yerini tutarlı bir yükselişe bıraksa da Mayıs 2008’deki aylık 9.000 yeni iş ilanı rakamına ulaşılamadı.

En çok ilan verilen 3 il İstanbul (5.334), Ankara (888) ve İzmir (549), en çok ilan verilen 3 pozisyon satış temsilcisi (1.499), satış danışmanı (1.301) ve sekreter (774) oldu.

Yapı Sektörü Yükselişte
Aralık ayında bir çok sektörde yakalanan ilan artışı, yapı sektöründe de kendini hissettirdi. Kasım 2009`a göre %48; Aralık 2008`e göre % 55 artış yaşandı. İnşaat sektöründe geçen aya göre %46’lık artış var.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Yapı Fuarı’nın Sinerjisi, Ulusal Sektörden Uluslararası Arenaya Taşınıyor

Türkiye, Karadeniz ülkeleri, Orta Doğu ve Asya’da inşaat sektörüne ilgi duyan herkesin buluşma noktası olan, bölgenin en büyük yapı buluşması YAPI/TURKEYBUILD 2010 İstanbul Fuarı’nın sinerjisi, ulusal sektörden uluslararası arenaya taşınıyor. B

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir