1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Yapı’nın En Büyük Buluşmasında Geri Sayım Başladı

Yapı'nın En Büyük Buluşmasında Geri Sayım Başladı

Türk yapı sektörünün buluşma noktası Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD Fuarları’nın ilk ayağı olan Yapı İstanbul Fuarı 2010, 05 Mayıs Çarşamba günü kapılarını açıyor. Fuarın açılışında, T.C. Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Erdoğan Bayraktar, İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği Başkanı Orhan Turan ve Yapı-Endüstri Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Hasol da hazır bulunacak.

Her geçen gün büyüyen ve gelişen Türk yapı pazarına ulaşmanın en etkili yolu olan Yapı İstanbul Fuarı, 2010 yılında da 60 bin m2 alanda, üretim alanlarına göre gruplanmış 10 ayrı salon ve açık alanda gerçekleştirilecek. Yerli ve yabancı yapı profesyonellerinden büyük ilgi gören fuarı, bu yıl 110 bin yapı profesyonelinin ziyaret etmesi hedefleniyor. Fuarı geçen yıl, 101 bin 041 kişi ziyaret etmişti.

Ortadoğu, Kafkas ve Balkan Bölgesi’nin en büyük sergileme alanı, katılımcı ve ziyaretçisine sahip olan Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD İstanbul Fuarı’nın gerçekleştiği Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi alanı, 2011 yılında 21 bin m2 büyüyerek 81 bin m2’ye ulaşacak. Büyüyen Yapı Fuarı İstanbul, Türk yapı sektörüne verdiği hizmeti de büyütecek.

33 yıldır süren bir gelenek
Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından her yıl düzenlenen Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD Fuarları, yerli yabancı, yapı sektörüne yön veren tüm firmaları 33 yıldır bir araya getiriyor. İstanbul, Ankara ve İzmir’de gerçekleştirilen fuarlar, sektördeki yenilikleri yatırımcı kuruluşların ayağına götürürken, yapı sektöründeki üreticilerle yapı profesyonelleri arasında önemli bir platform oluşturuyor. YEM, yapı sektöründeki 40 yılı aşkın profesyonel deneyimiyle Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD 2010 Fuarları’nda bu yıl da en yeni ürün, teknoloji ve hizmetleri bir araya getirmeye devam edecek. Yapı sektörüne dair her türlü malzemenin sergilendiği Yapı Fuarları’nda, son yıllarda öne çıkan ince yapı ve dekorasyon malzemeleri 2010 yılında da önemli bir yer tutacak. Uluslararası YAPI/TURKEYBUILD Fuarları; üretici firmalara olduğu kadar, meslek odalarına, üniversitelerin mimarlık, mühendislik ve güzel sanatlar bölümlerine, derneklere, kamu kuruluşlarına ve sektör yayınlarına da ev sahipliği yapıyor.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

TOKİ Bilecik Konutları İçin Nöbet Tutuyorlar!

Bilecik’te, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) kurasız, başvuru önceliğine göre 23 Şubat’ta satışa sunulacak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir