1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Yarışma: Mimar Sinan Araştırma Merkezi ve Müzesi; Mimari Ulusal Öğrenci Fikir Projesi

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimar Sinan Araştırma Merkezi tarafından; Süleymaniye Külliyesinde Mimar Sinan Türbesinin yer aldığı yapı adasında, TMMOB Mimarlar Odası Mimarlık, Mühendislik, Şehircilik ve Kentsel Tasarım Proje Yarışmaları Yönetmeliği” uyarınca serbest, ulusal ve tek aşamalı olarak “MİMAR SİNAN ARAŞTIRMA MERKEZİ ve MÜZESİ, MİMARİ ULUSAL ÖĞRENCİ FİKİR PROJESİ” konulu mimari proje yarışması açılmıştır.

Yarışmaya Mimarlar Odası öğrenci üye kaydı yaptıran tüm mimarlık lisans öğrencileri katılabilir. Yarışma şartnamesine aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz

www.mimarist.org/mimarsinan

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Konut Kredi Faizleri Yükseliyor

Uzun süredir düşüş trendinde olan ve 120 ay gibi uzun vadede bile yüzde 1'in altını gören konut kredisi faizinde yükseliş başladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir