1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Yeni Yılın Tasarım Evleri The Woo’dan

tasarım, tasarım 2010, 2010 yılı tasarımları, the woo, trendy ürünleri, mimari tarz, mimari üslup, mimari bakış açısı, palladium avm, minimalist mimarlık, 2010 trendleri, trend mobilyaları, Yeni Yılın Tasarım Evleri The Woo'dan

“Evim için, benim için” sloganı ile hayatımıza giren The Woo, yeni ve trendy ürünleri ile 2010’da da evinizin tercihi olacak. Ev yaşamının tüm ihtiyaçlarına dair farklı beğeni ve tarzları mimari bakış açısı ile sunan The WOO, yeni yılda çok özel ürünleri sizler için bir araya getirdi.

Ev yaşamına dair, mobilyadan terliğe geniş bir ürün yelpazesini yepyeni bir mağazacılık anlayışı ile sunan markanın Palladium AVM’de yer alan mağazasında evinize uygun binlerce farklı alternatif bulabilirsiniz.

The Woo’nun 2010 yılı kolleksiyonu “farklılık” ve “uyum” kavramlarında birleşiyor ve klasikten moderne, artnouveau’dan minimalist anlayışa kadar pek çok farklı tarzda mobilya ve aksesuar seçeneği sunuyor.

Ev alışverişlerinizi zevke dönüştürmek, trend mobilyaları özenle dekore edilmiş mekan önerileri içerisinde görebilmek ve yeni yıla özel farklı hediyeler bulmak için The Woo Palladium mağazasını ziyaret edebilirsiniz. İkinci The Woo ikinci mağazası ise Şubat ayında Forum AVM’de açacak.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Pritzker 2010 Mimarlık Ödülü’nü Kim Aldı?

Mimarlık alanında dünyanın en saygın ödülü kabul edilen Pritzker Ödülü'ne, bu yıl Japon mimarlar Kazuyo Sejima ile Ryue Nishizawo layık görüldü.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir