1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

70 Milyon Dolar Marble Katkısı

abrasiv, ambalajmalzemeleri, aritmakimyasallari, asindiricilar, asindiricilarvecilataslari, basinclihava, bazalt, bitmemismermerurunleri, blok mermer, bloklar, cilataslari, çin mermer fuarları, cokamakinalarivelastikkoruyuculari, danismanlik, dekoratifdogaltasurunleri, dekoratifmermeruruleri, doğal taş fuarı, doğal taş sergisi, doğal taş ve teknolojileri fuarı, dogaldekortaslari, dogaltas, doğaltaş fuarı, doğaltaş ve teknolojileri fuarı, elaletleri, elmasteller, elmastesterevesoket, fair, fayans, filtrebezi, forkliftveismakinasilastigi, Fuar, Genel, granit, granitic, granitkatraklamalari, havakompresorleri, havuzkimyasallari, hizmetsektoru, insaatmalzemeleri, ismakinalari, izmir mermer fuarı, izmir mermer fuarı 2010, kaldilari, karo, kaucuk, kirectasi, kompoze, kompresor, konveyorbant, lastik, limestone, makinaekipmanlari, makinalari, marble, marble 2010, marble fair, mermer, mermer firmalari, mermer fuar takvimi, mermer fuarı, mermer fuarı 2010, mermer portali, mermer tedarikcileri, mermerbantlari, mermerislememakinalari, mermermakinalari, mermerurunleri, mosaic, mozaik, nakliyesirketleri, natural Stone, ocak makina, oniks, pit, plakacila, plakakesimi, plakalar, polielekt, pompavearitmaekipmanlari, rediktor, sektorelyayinlar, seramik, traverten, Turkey, türkiye mermer fuarı, uluslararası doğal taş fuarı, uluslararası doğaltaş fuarı, uluslararası mermer fuarları, universite, vinc, yapistiricilar, yedekparca, yukleyiciler, 70 Milyon Dolar Marble Katkısı

Sektöründe dünyanın en büyük fuarları arasında yerini alan 16. MARBLE için İzmir gün sayıyor. Brezilya, Güney Afrika, Vietnam ve Ukrayna bu yıl ilk kez katılacak.

KÜLTÜRPARK’ta 16’ncı kez açılacak MARBLE – Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı, yurtiçi ve yurdışından 1146 firmanın katılımıyla kent ekonomisine hem 70 milyon doların üzerinde gelir sağlayacak, hem de sektörün uluslararası ticaretini büyütecek.

Artış bekliyoruz
24-27 Mart tarihlerinde kapılarını açacak fuarın Türk doğaltaşını dünya pazarlarıyla buluşturan en önemli organizasyon olduğunu söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bu yıl 43 bin 625 metrekare alanda 1146 firmanın, işlenmiş, yarı işlenmiş ve ham 11 bin ton taş sergileyeceğini belirtti. Brezilya, Güney Afrika, Vietnam ve Ukrayna’nın bu yıl ilk kez Fuar’a katılacağına dikkat çeken Kocaoğlu, “MARBLE 2010’da Vietnam’ın meşhur beyaz mermeri ilk kez sergilenecek. Fuar’a İsrail, Ürdün, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Azerbaycan, Pakistan, Bulgaristan, Hindistan, Çin, KKTC, Nijerya ve Güney Kıbrıs’tan alım heyetleri gelecek. Ziyaretçi sayısında artış bekliyoruz” dedi.

Komisyon inceleyecek
Sektör temsilcilerinin, kamu yatırımlarında ithal doğaltaş kullanımının artması özellikle de TOKİ’nin mermeriyle ünlü Afyon’daki bir hastane için Çin graniti kullanılacak olması nedeniyle sorunu TBMM’ye taşıdığını hatırlatan Kocaoğlu, madencilik sektöründeki sorunların araştırılarak alınması gereken Önlemlerin Belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu’nun MARBLE İzmir’de inceleme yapacağını söyledi.

Utku BOLULU, (DHA)

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Demos Fuarcılık Ziyaretçileri ile Buluşuyor!

Hedef kitlesi olan Villa Sahipleri ve Lülks konut üreticileri tarafından beklenen VİLLA DECOR FUARI 31 …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir