1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Adana İnşaat Fuarı Bugün Başlıyor

adana fuar, adana inşaat fuarı, inşaat fuarı, adana inşaat 2010 fuarı, inşaat 2010 fuarı, inşaat sektörü, inşaat sektörü 2010, Adana İnşaat Fuarı Bugün Başlıyor

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. tarafından Çukurova Fuarcılık A.Ş. işbirliğiyle düzenlenen Adana İnşaat 2010 Fuarı yarın IHS 2010 – Isıtma Soğutma Havalandırma Fuarı ile eş zamanlı olarak açılacak.

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ile Adana ve çevre illerin vali, kaymakam, belediye başkanları, oda ve dernek başkanlarının ve diğer davetlilerin katılımı ile açılacak fuar 21 Şubat’a kadar gezilebilecek.

Düzenlenen basın toplantısında konuşan TÜYAP Adana Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, bölgenin ticaret merkezi Adana’da bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan fuarın ilk günden bu yana 3 bin 500’ü yurtdışından olmak üzere 150 bine yakın profesyonel ziyaretçinin TÜYAP çatısı altında buluşturulduğunu, bölge ekonomisi başta olmak üzere inşaat sektörüne ve ülke ekonomisine olumlu katkılar sağladığını belirtti.

Doğalgaz yatırımlarının arttığı Adana’da bu yıl üçüncüsü düzenlenen Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Teknolojisi, Tesisat ve Yalıtım Fuarı’nın profesyoneller, üreticiler ve tüketicilerin yeni teknolojilerle buluştuğu önemli bir platform olacağını ifade eden Ersözlü, “Tüyap-Refleks Gazetesi işbirliği ile hazırlanan İşe Yarayan Toplantılar adı altında inşaat sektörünün yeni dönem vizyonu konusu konuşularak katılımcı 500 profesyonel, Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir ile inşaat sektörünün gündem konularını tartışacaklar. 8 Şubat Perşembe günü saat 15.00’te fuar alanında düzenlenecek olan etkinlik saat 17.00’de sona erecek. KOSGEB tarafından desteklenen ve bölgedeki inşaat sektöründe yapılan yatırımlara cevap verecek şekilde hazırlanan fuarlarımıza yurtiçi ve yurtdışı ofislerimiz aracılığı ile Adana, Mersin, Niğde, Kayseri, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Urfa, Osmaniye, Gaziantep, Kilis ve Hatay’dan, Irak, İran, Suriye başta olmak üzere Ortadoğu’dan ziyaretçilerimizi ağırlayacağız? dedi.

ÇUFAŞ Genel Müdürü Duru Çiftçi ise Çukurova’nın asıl fuar merkezinin Adana olduğunu kaydetti. TÜYAP-ÇUFAŞ birlikteliğindeki fuarın her geçen yıl alanını genişlettiğini vurgulayan Çiftçi, fuarların tüm bölgeye zenginlik getireceğine inandığını söyledi. TÜYAP’ın doğalgaz fuarıyla bölge yatırımına uygun hareket ettiğini de belirten Çiftçi, Adana ve Mersin’in enerjisini birlikte harcaması gerektiğini sözlerine ekledi.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

İnşaat Yasağı Başladı

Muğla Valisi Dr. Ahmet Altıparmak imzasıyla, Kaymakamlıklara ve ilgili kuruluşlara gönderilen genelgede, 15 Mayıs-15 Ekim tarihleri arasında inşaat uygulamasının başladığı açıklandı. Yasağa uymayanlar hakkında yasal işlem yapılması istendi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir