1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Beymen Yurt Dışı Mağazası İçin Proje Geliştiriyor!

Beymen, iki yeni yurt dışı mağazası için daha proje geliştiriyor. Şirket, her iki mağaza için yerel ortaklık görüşmeleri yürütüyor

Boyner Holding’in markalarından biri olan Beymen, 2005 yılında Beymen Kahire mağazası ile Ortadoğu pazarına açılmıştı. O günden bugüne geçen sürede bu yatırımın başarılı bir grafik izlemesi Boyner’in Beymen markası ile yurt dışında gelişme planları yapmasını sağladı. Her ne kadar Mısır’daki siyasi kriz nedeni ile mağaza kapalı kalsa da Kahire Mağazası’nın gösterdiği performans Beymen yönetimini bölgesel yeni yatırımlar için ikna etti. Beymen CEO’su Elif Çapçı, Beymen olarak hızla üzerine yürüdükleri iki yeni yurtdışı yatırım planlarının olduğunu söylüyor.

Yeni yatırımlarının yerlerini gizlilik sözleşmesi nedeniyle açıklayamayacağına işaret eden Çapçı. “Büyüyebileceğimiz pazarlarda lokal ortak ile çalışmayı planlıyoruz. Erbil’de takip ettiğimiz yerler var. 2011’den sonra bu yatırımlar gerçekleşecek” diyor.

Beymen’in yoğunlaştığı pazarlar arasında Tahran, Baku ve Atina gibi kentlerin yer aldığı da belirtiliyor. Çapçı, küresel krizin yaralarının sarılmasının ardından 2010 yılında yüzde 40’lık büyüme gösteren Beymen’de, deri, aksesuar, ayakkabı ve çantanın en çok büyüyen segmentler olduğunu söylüyor.

Ekonomist

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir