1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Beyoğlu’nda yeni bir iş ve şehir oteli

Miapera Hotel, İstanbul’un kalbi Beyoğlu’nda, tarihin görkemli büyüsüyle çağdaşlığın konforunu bir arada sunan, 19. yüzyıl Fransız mimarisinin zarafetini taşıyan binasıyla ‘kapılarını açtı.

Beyoğlu'nda yeni bir iş ve şehir oteli

Tarihi Pera’da ibr iş oteli olarak hizmete giren Miapera Hotel’in, 4 dublex suit, 20 deluxe, 37 superior olmak üzere 61 odası bulunuyor. Ünlü mimar Sinan Kafadar’ın imzasını taşına otel, havalimanına, 30 dakika uzaklıkta.

Miapera Hotel, tarihi Bizans dönemine kadar uzanan Pera bölgesinde bulunuyor. Bugün, İstanbul’un başlıca kültür, sanat ve eğlence merkezi olan Beyoğlu; tarihte Antik kentin karşısında yer aldığı için “karşı yaka” anlamına gelen “Pera” adıyla bilinirdi. Bizans Döneminde, daha çok Cenevizlilerin yaşadığı bu bölge; tiyatroları, içkili eğlence yerleri, sinema salonları, sanat galerileri ve kültür merkezleri ile geçmişten bugüne ilgi odağı olmuş, büyük ölçüde korunan tarihi dokusuyla yerli ve yabancı ziyaretçilerini daima büyülemiştir.

Eski adı “Cadde-i Kebir” olan ve Taksim Meydanı’ndan Tünel’e kadar uzanan İstiklal Caddesi’ne de ev sahipliği yapan Pera Bölgesi’ni; günde birkaç milyon kişi ziyaret etmektedir.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

TOKİ Bilecik Konutları İçin Nöbet Tutuyorlar!

Bilecik’te, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) kurasız, başvuru önceliğine göre 23 Şubat’ta satışa sunulacak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir