1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Demos Fuarcılık Ziyaretçileri ile Buluşuyor!

Hedef kitlesi olan Villa Sahipleri ve Lülks konut üreticileri tarafından beklenen VİLLA DECOR FUARI 31 Mart – 03 Nisan tarihleri arasında Demos Fuarcılık organizasyonu ile İstanbul Fuar Merkezi’nde 4. kez ziyaretçisiyle buluşuyor

LÜKS TASARIMIN KALBİ BU FUARDA ATIYOR

Demos Fuarcılık Genel Müdürü Hüseyin Aslan; ‘Dekorasyon konusunda son yıllarda gelişen teknolojiyle beraber ürün çeşitliliği ve kalitesinde çok fazla artış görülmektedir. Bu durum sektörde bulunan firmalara farklılık, yenilik ve kalite konusunda rekabeti de beraberinde getirmektedir.Yeni bir villa aldınız ya da var olan villanızı dekore etmek istiyorsanız Villa Dekor Fuarını mutlaka ziyaret etmelisiniz.’ açıklamasında bulundu.

A plus dekorasyon malzemelerinin ve iç mimari ürünlerin tanıtılacağı bu fuarda aradığınız bir çok şeyi bir arada bulabilirsiniz. Bu fuar sadece villa sahiplerini değil lüks villa konutları inşa eden firmalarıda ilgilendiren bir fuar.

Ülkemizin en büyük inşaat firmalarının katıldığı fuarda Anahtar Teslimi Prefabrik Villa üreticilerinin yanı sıra; Çelik kapı, ahşap yapı, akıllı ev sistemleri, zemin kaplama, ahşap yapı grubu, prefabrik yapılar,iç ve dış dekorasyon,enerji elemanları, mobilya dekorasyon, çadır firmaları, bahçe ve peyzaj, çevre düzenleme gibi bir çok firma ve katılımcının yanı sıra uygulamacı firmalar da fuarda yerini alacak

Ziyaret Saatleri:

31 Mart Perşembe 11:00 – 19:00
01 Nisan Cuma 10:30 – 19:00
02 Nisan Cumartesi 10:30 – 19:00

03 Nisan Pazar 10:30 – 18:00

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Orta Asya’nın En Büyük Çadırı: Kazakistan Türkmenbaşı Han Çadırı

Kazakistan’ın yeni sembolü Han Çadırı Alışveriş ve Eğlence Merkezi, dünyaca ünlü markalara ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Orta Asya’nın en büyük alışveriş ve eğlence merkezi Han Çadırı’nın 5 Temmuz “Astana Günü”nde yapılacak görkemli açılışına dünyadan çok sayıda devlet başkanı, sanatçı, siyaset ve işadamı katılacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir