1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Elmadağ’da Vergisini Ödeyene Kupa

Elmadağ'da Vergisini Ödeyene Kupa

Elmadağ Belediyesi Emlak İstimlak Şefliği 2010 yılı vergi tahsilatı ödemeleri devam ederken vezne de vergilerini ödeyene kupa bardak hediye ediliyor.

2010 yılı içerisinde ödenmesi gereken emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan-reklam vergisi (tabela vergisi) ödemeleri devam ediyor.

2010 yılının ilk taksitlerinin 31 Mayıs’a kadar süreceği bilgisi alınırken vatandaşların cezalı ödemeye tabi olmamaları için bahsi geçen tarihe kadar ödemelerinin yapması gerektiği hatırlatıldı. Vergilerini ödeyen vatandaşlara Elmadağ Belediyesi motifli kupa bardak hediye ediliyor.

Ödenen vergilerin hizmet olarak geri döneceği söyleyen Başkan Gazi Şahin, “Tahsil edilen vergilerle birçok noktada başlatılan farklı çalışmalarımız mali açıdan destekleniyor. Ödenen her vergi vatandaşa hizmet olarak geri dönüyor. Vatandaşlara kolaylık sağlamak maksadıyla 31 Mayıs tarihine kadar, hafta sonları da vergi ödemeleri yapılacaktır.” diye konuştu.

Vatandaşların vergilerini ödemede son tarihlere bırakmamaları gerektiği son ödeme tarihlerine bırakılan vergi ödemelerinde yoğunluk yaşanabileceği aktarıldı.

Vatandaşlara kolaylık
Vatandaşların rahat ve güvenilir ödeme yapmaları maksadıyla ödemelerini bağlı bulundukları Hasanoğlan ve Yeşildere bölgesindeki belediye ek hizmet binalarında da yapılabilecekleri belirtildi.

Ayrıca Belediye Emlak İstimlak bürolarına başvuruda bulunamayan vatandaşların belirlenen banka hesap numaraları ve posta çeki numaralarına ödemede yapabilecekleri söylendi. Vatandaşların tek çekimle kredi kartı ile de ödeme yapabilecekleri de belirtildi. Belediye hizmet binasına gelmeden ödeme yapmayı düşünen vatandaşların 863 06 50 numaralı telefondan ödeyecekleri miktarı öğrenip ödeme yapabilecekleri hatırlatıldı.

Banka Hesap Numaraları ve Posta Çeki Numarası
T.C Halk Bankası Elmadağ Şubesi TR 3800 0120 0126 1000 0700 0002
Posta Çeki Numarası: 226 523

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

TOKİ Bilecik Konutları İçin Nöbet Tutuyorlar!

Bilecik’te, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) kurasız, başvuru önceliğine göre 23 Şubat’ta satışa sunulacak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir