1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Fenerbahçe’de İkinci Okul İnşaatı Devam Ediyor

Fenerbahçe'de İkinci Okul İnşaatı Devam Ediyor

Fenerbahçe Kulübü’nün, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nın yanında bulunan Kenan Evren Lisesi’nin devri karşılığında yaptırmayı taahhüt ettiği ikinci okulun da inşaatı devam ediyor.

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Kenan Evren Lisesi’nin yerine yaptırılacak 3 okuldan 2.’si olan Çengelköy Yavuztürk İlköğretim Okulu’nun inşaatının tüm hızıyla sürdüğü belirtilirken, çalışmalarla ilgili de fotoğraflara yer verildi. Okulun toplam inşaat alanının 4 bin 303 metrekare olduğu, 5 katlı binada 32 derslik, 1 sosyal bilimler, 1 fen bilimleri ve 1 bilgisayar laboratuvarı bulunduğu aktarıldı. Okulun ayrıca, ana sınıfı ve mutfağı, özürlü asansörü, hizmetliler için ek dairesi ile terasına yapılacak halı saha ve soyunma odalarıyla, çevrenin en modern okullarından biri

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir