1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Gemide Satılık ve Kiralık Daireler

ANKARA – Los Angeles Times’ın haberine göre, uzunluğu 301 metre ve ağırlığı 105 bin ton olacak gemi, 1,1 milyar dolara mal olacak. 400 odanın yarısı belli süreler için kiraya verilecek, diğer yarısı daimi ikametgah olarak satışa sunulacak gemide, 126 metrekare ile 594 metrekare arasında değişik
büyüklüklerdeki dairelerin fiyatları 3,7-26 milyon dolar arasında değişecek.

Gemide Satılık ve Kiralık Daireler

Utopia Resedences’in başkanı David Robb, kişilerin sadece satın alacakları daire üzerinde hak sahibi olacağını, yüzme havuzları, tenis kortu, açık hava sineması, mini golf alanları, mağaza ve restoranlardan istifade edebileceğini, ancak geminin ortak alanları ve geminin işletmesinde hak sahibi olmayacağını belirtti.

Gemi sakinlerinin, gemideki altyapı, güvenlik ve kapıcı hizmetleri ile diğer hizmetlerden istifade etmek için düzenli olarak para ödeyeceğini belirten Robb, şimdiden dairelerin yüzde 16’sı için ön talep aldıklarını kaydetti.

Yolcuları ve sakinlerine değişik kültürel ve sportif etkinlikleri izleme olanağı sunacak gemi, Cannes Film festivali sırasında Akdeniz’de Fransa’nın güney sahillerinde, Rio festivalinde Brezilya kıyılarında demirleyecek ve sakinlerine havai fişek gösterisi izletmek için yeni yıl arifesinde Sydney’e gidecek.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Sivas TOKİ’lerde Geri Sayım

Sivas'ta TOKİ tarafından dar gelirli vatandaşlar için yapılacak konutlara müracaat tarihleri belli oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir