1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

İhlas Pazarlama’dan, Edirne’de İnşaat Atağı

edirne, edirne huzurlu inşaat, edirne inşaat, edirnede İnşaat, edirnedeki inşaat, huzurlu inşaat, huzurlu inşaat ve ihlas pazarlama, ihlas, ihlas holding, ihlas inşaat, ihlas pazarlama, ihlas pazarlama inşaat, pazarlama, İhlas Pazarlama'dan, Edirne'de İnşaat Atağı

Edirne’deki temel atma törenine İhlas Holding ve İhlas Pazarlama yetkilileri ile daire sahipleri katıldı.
İhlas Pazarlama Edirne Bölge Müdürü Bayram Bıyıklı, ikinci etabın temelini atmak üzere toplandıklarını belirtti.
İhlas Pazarlama Genel Müdürü Abdullah Turalı da, “İhlas inşaat olarak, kaliteyi temsil ediyoruz. Türkiye’nin bütün illerinde de bölge temsilcisi arkadaşlarımız da Edirne’de olduğu gibi inşaatlara başladı ve giderek büyüyor.” diye konuştu.
İhlas Holding Yönetim Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün de, “Buradaki insanlara gazete yoluyla, İhlas Pazarlama yoluyla yapılan hizmetin yanında onları ev sahibi yapmak niyetiyle bu faaliyetlerimize başlamış bulunuyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından temel atma törenine geçildi.
Temele ilk harc, İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yavuz Özgün ve İhlas Pazarlama Genel Müdürü Abdullah Turalı ile İhlas Pazarlama Edirne Bölge Müdürü Bayram Bıyıklı tarafından atıldı.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir