1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

İnşaat 2010 ve IHS Fuarı 18-21 Şubat’ta!

inşaat 2010, ihs 2010, adana inşaat 2010, bayındırlık, iskan, bayındırlık ve iskan, yapı malzemeleri fuarı, inşaat teknolojileri fuarı, iş makineleri fuarı, iş ve inşaat makineleri, iş ve inşaat makineleri fuarı, adana inşaat fuarı, ısıtma, soğutma, havalandırma, doğalgaz teknolojisi, tesisat fuarı, yalıtım fuarı, İnşaat 2010 ve IHS Fuarı 18-21 Şubat'ta!

Adana’da 18-21 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek İnşaat 2010 ve IHS 2010 fuarlarının açılışını Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir yapacak. Bakan Demir ayrıca Refleks gazetesinin düzenlediği toplantıda iş dünyası temsilcileri ve belediye başkanlarıyla buluşacak.

Açılışını Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir’in yapacağı 4. yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı (Adana İnşaat) ve Adana 3. Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Teknolojisi, Tesisat ve Yalıtım Fuarı (IHS 2010) Fuarları, 18 Şubat saat 12.00’de törenle kapılarını ziyaretçilere açacak.

TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’de 10 bin metrekare kapalı alanda gerçekleşecek fuarda, yurt içinden ve 15 ülkeden 175 firma ve firma temsilcisi ürün ve hizmetlerini tanıtacak. Yurtdışından Irak, Suriye, İran, KKTC, Gürcistan ve Makedonya’dan sektörle ilgili kurum ve kuruluşların temsilcilerinin davet edildiği fuarlar için TÜYAP yurtiçi ve yurtdışı ziyaretçi organizasyonu da yaptı. TÜYAP fuar boyunca bölge illerinden ziyaretçilerin otobüslerle fuara katılımını sağlayacak.

Ziyaretçi sayısının 40 bini aşmasının beklendiği fuar 21 Şubat’a kadar devam edecek.

Fuarın açılış töreninin ardından Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Refleks gazetesinin düzenlediği İş’e Yarayan Toplantılar Serisi’nin ilkine konuşmacı olarak katılacak. Fuar alanındaki toplantı salonunda saat 15.00’de başlayacak organizasyonda inşaat sektörünün yeni dönem vizyonu hakkında bilgi verecek olan Bakan Demir, daha sonra katılımcıların sorularını yanıtlayacak.

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı M. Bülent Yamaç, yaptığı açıklamada, Bakan Demir’in katılacağı toplantı için bölgedeki 184 belediye başkanı ile inşaat sektöründen işadamlarının davet edildiğini söyledi. Yamaç, “Fuar için tüm hazırlıklar tamamlandı. Sektör için son derece hareketli bir fuar bekliyoruz. Sayın Bakanımızın katılacağı toplantı da, katılımcı ve ziyaretçiler açısından çok verimli olacak. Fuar ve toplantı tüm iş dünyası temsilcilerine açıktır” diye konuştu.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

TMMOB Şehir Plancıları: TOKİ Kamu Arazisi Satmasın!

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi'nden "TOKİ İstanbul'da üstlendiği kamu arazilerini satma misyonuna son vermelidir" açıklaması

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir