1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Karaman’da TOKİ’nin Yaptırdığı 300 Yataklı Hastane İnşatına İlk Kazma Vuruldu

Karaman Doğukışla mevkiinde bulunan geniş bir alan üzerinde kurulacak 300 yataklı Devlet Hastanesi’nin inşaatına başlandı.

Karaman'da TOKİ'nin Yaptırdığı 300 Yataklı Hastane İnşatına İlk Kazma Vuruldu

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yaptırılacak hastane inşaatı öncesi, Karaman Doğumevi Yolu üzerinde belirlenen alanda zemin etüt çalışmaları yapıldı.

Karaman İli 300 Yataklı Hastane İnşaatı İle Altyapısı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşleri Altyapı ve sosyal donatı İnşaat aşamasında Sonuçların olumlu çıkması üzerine hastanenin yapılmasına karar verilmiş, hastane ihalesini Güçar İnş.San.Tic.A.Ş. almıştı.

LÜKS HASTA ODALARIYLA GÖZ KAMAŞTIRACAK
300 yataklı Devlet Hastanesi’nin inşaat çalışmaları başlatıldı. Bin 200 günde bitirilmesi hedeflenen hastanede tuvaleti ve banyosu içinde tek kişilik lüks hasta odalarının da yer alacağı, hastanenin tüm branşların bulunduğu bölge hastanesi konumda hizmet vereceği öğrenildi.

İnşaat çalışmalarını yakından takip eden AK Parti Karaman Milletvekili ve Türkiye-Avrupa Birliği Karma Parlamento Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan, “29 Mart yerel seçimleri öncesi halkımıza hastane sözü verdik ve sözümüzü tuttuk. Hastanemizin temel kazma çalışmaları sürüyor. Yeni yapılacak hastanemiz hizmete girdiğinde bölge hastanesi konumunda hizmet verecek ve vatandaşlarımız büyük şehirlere gitmekten kurtulacak” dedi

BİN 200 YERİNE, YAKLAŞIK 500 GÜNDE BİTİRİLECEK
Elvan, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile yaptıkları görüşme ile, 1200 günlük inşat bitirme süresinin 500 gün civarında bitirilmesi sözü aldıklarını belirtti.

Karaman’da TOKİ tarafından yaptırılacak olan ve ihale süreci geçtiğimiz ay tamamlanan 300 yataklı yeni Devlet Hastanesi bitiş sürecinin 1200 iş günü olması nedeni ile hastanenin gecikeceği ve birtakım projelerin de hayata geçirilmesinin gecikeceği yönündeki görüşler nedeniyle Milletvekilleri ve Belediye Başkanının konuyla ilgili TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile yaptıkları görüşmelerden olumlu sonuç alındığı öğrenildi.

DİĞER BELEDİYE PROJELERİNİN KADERİ DEVLET HASTANESİNİN TAŞINMASINA BAĞLI
Milletvekili Lütfi Elvan; TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar ile yaptıkları görüşmede yeni Karaman Devlet Hastanesinin yapım süresinin İdare tarafından ödeneğin zamanında ve yeterli miktarlarda çıkartılarak Hastanenin 500 günde tamamlanması için gerekenlerin yapılacağını, hatta daha da kısa sürede bitirilmesi için çalışacaklarının sözünü alıklarını belirterek TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’a gösterdiği ilgi ve destek için Karaman halkı adına teşekkür ettiklerini belirterek, Karaman halkının yeni hastanelerinin kısa sürede bitirilerek hizmete gireceğini, bu konuda her hangi bir tereddüde kapılmamalarını istedi.

Karaman'da TOKİ'nin Yaptırdığı 300 Yataklı Hastane İnşatına İlk Kazma Vuruldu

Haber: Çağrı Alkan Fotoğraf: Enes Kuru
e-karaman.com / ÖZEL HABER

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

TOKİ, Çalışmalarını İlçelere Kaydırıyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), konut üretim çalışmalarını, ilçeleri kapsayacak şekilde genişletiyor. Türkiye genelinde …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir