1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Konut Fiyatlarında Artış Var, Ayağınızı Denk Alın!

konut fiyatı, konut fiyatları, konut inşaatları, konut inşaatı, konut inşaat, konut fiyatları artışı, toplu konut inşaatı,  apartman inşaatı, Konut Fiyatlarında Artış Var, Ayağınızı Denk Alın!

ABD’de Ocak ayında konut inşaatları beklentilerin üzerinde yüzde 2,8 arttı.

Konut inşaatlarındaki aktivite son altı ayın en yüksek seviyesine yükseldi.

Ticaret Bakanlığının verilerine göre, yeni konut ve apartman inşaatları geçen ay yüzde 2,8 artarak mevsimsel olarak uyarlanmış şekilde yıllık bazda 591 bin birim oldu. Ekonomistler, 580 bin birim olarak tahmin ediyorlardı. Gelecekteki aktivitenin göstergesi olarak algılanan konut izinleri başvuruları ise yüzde 4,9 düşerek 621 bin oldu.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Türkmenistan’da Dev İnşaat Hamlesi

Her yıl düzenlenen Yaşlılar Kurultayına katılmak üzere ülkenin kuzey eyaleti Daşoğuz;a gelen Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbangulı Berdimuhamedov, şehir merkezinde Türk şirketleri tarafından kurulan 6 ayrı tesisin açılışını yaptı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir