1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Konut kredisinde ivme kazandı

İSTANBUL – Finansbank, Türkiye Bankalar Birliği’nin 3. çeyrek verilerine göre konut kredisi hacminde özel bankalar arasında 3. sıradan 2. sıraya ve genel sıralamada 4. sıradan 3. sıraya yükseldi. Finansbank, aktif büyüklüğü en yüksek ilk 10 banka arasında ise şube başına en çok konut kredisi kullandıran banka oldu.

Finansbank Perakende Pazarlama Grup Yöneticisi Erkin Aydın, 2009 yılının ilk 9 ayında sektörde 12.4 milyar TL’lik konut kredisi kullandırıldığını, 2010 yılında hedeflerinin bu pazardan yüzde 15 civarında pay almak olduğunu söyledi.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Erol Evgin Müteahhitliğe Başlıyor

Erol Evgin, müteahhitlik için ilk adımı attı. Şu anda kendisine İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin önerdiği Hasdal ve Bahçeşehir’deki arsalardan hangisini seçeceği konusunda karar verme aşamasında olan ünlü sanatçı, 5 bin konut yapmayı planlıyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir