1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Mobilya ve Tasarım Fuarı İ-Deco; 3-7 Mart 2010’da

dekorasyon fuarları, dekorasyon tasarım, i-deas, i-deco, i-deco fuarı, istanbul dekorasyon fuarı, istanbul mobilya fuarı, istanbul tasarım fuarı, mobilya fuarı, Murat Patavi, Tanju Özelgin, Mobilya ve Tasarım Fuarı İ-Deco; 3-7 Mart 2010'da

İstanbul Dekorasyon, Mobilya ve Tasarım Fuarı İ-Deco’nın bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilecek. CNR Expo da 3 ile 7 mart 2010 tarihleri arasında sektör liderlerini ağırlayacak olan İ-Deco Dekorasyon fuarının bu yıl ki konsepti ise 2010 Kültür Başkenti İstanbul olacak.

Yerli ve Yabancı tasarımcılar ile birlikte sektör liderlerini misafir edecek olan İstanbul Dekorasyon, Mobilya ve Tasarım Fuarı İ-Deco, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Turizm Atölyesi, Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu- ETMK, Mobilya Sanayicileri İhracatçıları ve İthalatçıları Derneği- MOBDER desteği ile düzenlenmektedir.

İ-Deco 2009 da dünyaca ünlü tasarımcılar Roberto Lazzeroni, Jeff Miller, Jason Miller, Luca Nichetto, Hans De Pelsmacker, Mikko Laakkonen, Stefan Diez, Samuele Mazza, Aziz Sarıyer, Erdem Akan, Tanju Özelgin, Atilla Kuzu ve Aykut Erol eserlerini sergiledi. İ-Deco da önemli bir yere sahip olan İ-Deas salonunun geçen yıl ki dizaynı Murat Patavi tarafından yapılmıştı. İ-Deco 2010 da ise İ-deas kuratörlüğü Tanju Özelgin tarafından gerçekleştirilecek.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

2010 Şanghay Dünya Fuarı

"Çatalhöyük ana temasıyla hazırlanan Türkiye pavyonunda daha iyi şehir ve daha iyi yaşamın Anadolu'da başladığını göstermek istiyoruz. Bu ülkemizin tarihi zenginliği, pavyonumuz da bu zenginliği ve ana temaya uygunluğu simgeliyor."

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir