1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Nevşehir’de Lüks Konutlar İçin Yeni Fırsat

 Nevşehir'de Lüks Konutlar İçin Yeni Fırsat

Mülkiyeti Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’na ait Yeni Mahalle’de bulunan eski Karayolları 67. Yol Şube Şefliği’nin bulunduğu alanda yapılması kararlaştırılan 420 lüks konutlardan yararlanmak isteyen vatandaşlara yönelik yeni bir imkan daha sunuldu.

Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cafer Okur konu ile ilgili bir basın toplantısı düzenledi.

Daha önce brüt 186.37 metrekarelik alanda ve ortalama bedeli 274.8 bin TL olan konutların yapılan yeni belirleme ise 242.2 bin TL olarak belirlendiğini söyleyen Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Cafer Okur, yine brüt 164.06 metrekare olarak daha önceden 241.9 bin TL bedel ile satışa sunulan lüks konutların ise 213.2 bin TL bedel üzerinden satılacağını kaydetti.

Okur, yüzde 15’i peşin olmak üzere toplam 120 ayda ödemeli olarak gerçekleştirilecek lüks konutlardan 392’sinin brüt 186.37 metrekare, 28’inin ise ise brüt 164.06 metrekare olarak belirlendiğini ifade etti.

Okur, lüks konutlardan edinmek isteyen vatandaşların başvurularını 16 Temmuz 2010 günü mesai bitimine kadar yapmaları gerektiğini vurguladı.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

TOKİ Bilecik Konutları İçin Nöbet Tutuyorlar!

Bilecik’te, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nca (TOKİ) kurasız, başvuru önceliğine göre 23 Şubat’ta satışa sunulacak …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir