1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Soyak Gayrimenkul Geliştirme Akademisi İlk Mezunlarını Verdi!

Soyak’ın da destek verdiği Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Gayrimenkul Geliştirme Akademisi ilk mezunlarını verdi…

Soyak’ın da destek verdiği Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Gayrimenkul Geliştirme Akademisi ilk mezunlarını verdi. Üniversitede düzenlenen törende katılımcılara sertifikalarını veren Soyak Holding CEO’su Emre Çamlıbel, gayrimenkulün geleceğin sektörleri arasında yer aldığını vurgulayarak, özel sektör- üniversite işbirliğinin her alanda desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi Gayrimenkul Geliştirme Akademisi’nde ilk eğitim programını tamamlayanlar, sertifikalarını Soyak Holding CEO’su Emre Çamlıbel’den aldılar. Gayrimenkul Projelerinin Geliştirilmesi, Pazarlanması, Satışı ve Kiralanması Sertifika Programı’na katılanlar dersleri gayrimenkul sektörünün önde gelen uzmanlarından dinleme fırsatını yakaladılar. Sektöre donanımlı insan kaynağı kazandırmak ve sektördeki uzmanların yekinliğini artırmak amacıyla düzenlenen programın kapanış dersini Soyak Holding CEO’su Emre Çamlıbel verdi.

Soyak Holding CEO’su Emre Çamlıbel, verdiği derste hem yatırımcı bakış açısını hem de üst yönetim yaklaşımını katılımcılar ile paylaştı. Üniversite özel sektör işbirliği için örnek teşkil edecek bu programın içeriğine, Soyak olarak katkıda bulunmaktan gurur ve mutluluk duyduklarını söyleyen Çamlıbel, “Gayrimenkul geleceğin parlak sektörleri arasında yer alıyor. Bu alanda eğitim görmek isteyenleri, mesleğin uzmanlarıyla bir araya getiren Kadir Has Üniversitesi’ne bu alandaki çabalarından dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Rekabetin giderek arttığı Gayrimenkul alanında, başarı formülünün kalite çizgisinden vazgeçmeden, yenilikçi bakış açılarıyla yakalanabileceğini belirten Çamlıbel; “Gayrimenkul alanında uzmanlaşmak isteyenleri, bugün eskisinden çok daha karmaşık bir yapı bekliyor. İhtiyaçları doğru analiz etmek, fayda maliyet dengesini gözeterek seçenekleri araştırmak, pazarı doğru anlamak, değişimi görebilmek ve elde edilen başarıyı sürdürülebilmek gibi pek çok unsur gündelik iş kararlarının bir parçası. Bu programı tamamlayanların sektöre farklı bir bakış açısıyla adım atacağına inanıyorum” dedi.

Kadir Has Üniversitesi’nde devam etmekte olan programla ilgili detaylı bilgiler Kadir Has Üniversitesi web sitesinde yer alıyor.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Can Reşit Özçiçek: Kira Getirisi Sunabilen Projelere Yönenilmeli!

Can Reşit Özçiçek: Kira getirisi sunabilen projelere yönenilmeli!Propa İnşaat’ın İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir