1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

TCDD İzmir – Konak Taşınmazı Özelleşiyor

tcdd tren saatleri, tcdd bilet fiyatları, tcdd rezervasyon, tcdd ihale, tcdd haydarpaşa, tcdd kütahya, lokomotif tcdd, tcdd genel, TCDD İzmir - Konak Taşınmazı Özelleşiyor

ANKARA – Özelleştirme İdaresi Başkan Yardımcısı Osman İlter’in komisyon başkanlığında yapılan nihai pazarlık görüşmesinde, önce kapalı elemesiz tur yapıldı ve bu turda en yüksek teklif 13 milyon 100 bin lira oldu.

Daha sonra, 3 tur yazılı elemeli tur yapıldı ve bu turlarda Cem-Sel İnşaat Turizm ve Ticaret Ltd. Şirketi, Beydağı Ortak Girişim Grubu ve Mapeks Gıda ve Sanayi Mamulleri İhracat ve Ticaret A.Ş elendi.

Bu turların ardından 17 milyon 150 bin lira başlangıç tutarı ve 20 bin lira artırım aralığı ile açık artırmaya geçildi.

Açık artırmanın ilk turunda Seza İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi çekilirken, ihale Nail Özkardeş ve Konya Yıldızı Un Gıda İnşaat Makine Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi arasında devam etti.

Nihai pazarlık görüşmesinin 22. turunda en yüksek teklifi 18 milyon 420 bin lirayla Konya Yıldızı Un Gıda İnşaat Makine Sanayi ve Ticaret Ltd. Şirketi verdi. Böylece ihale teknik olarak sonuçlandı.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir