1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Teknik Yapı Holding’ten Deluxia projesi

Teknik Yapı Holding'ten Deluxia projesi

Teknik Yapı Holding, İstanbul’un Anadolu yakasındaki Ataşehir’de başlattığı 702 konutluk Deluxia Projesi ile saray lüksünü ev ortamına taşıyor.

Teknik Yapı Holding, Deluxia Projesi’nin tanıtım toplantısını Hyatt Otel’de gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Teknik Yapı Holding Başkanı Nazmi Durbakayım, Deluxia’ya mimari ve ihtişamı açısından baktıklarını belirterek, konutlarda lüksün ön planda olduğunu söyledi. Bu projeye başlarken inandıklarını ifade eden Durbakayım, “Ataşehir Deluxia Projesine mimari açıdan ve ihtişamı açısından bakıyoruz. Las Vegas’tan örnek alınarak böyle bir proje yapıldı. Deluxia Batı Ataşehir’in son arsası. Ataşehir’de ilk inşaatını biz yapmıştık. Son inşaatını da biz yapacağız. Deluxia, 702 konutluk saray ihtişamında bir prestij binası. Buradaki amaç lüsk ve kalitenin şimdiki rakamların altında bir fiyatla müşteriye sunulması. Bu binaların metrekaresi ortalama 3 bin 430 lira gibi bir rakamdan başlayacak. Nasıl ki atalarımızdan 200-300 yıllık binalar bize eser kaldıysa, biz de geleceğe kalıcı eserler bırakmak için böyle projeler yapıyoruz. Günlük projeler yapmak yerine, kalıcı eserleri tercih ediyoruz. Çok ciddi bir şekilde ‘home-ofis’ olarak kullanılabilecek konutlar bunlar. Başladığımızda yüzde 20 işyeri yüzde 80 konut gibi düşünüyorduk ama gelen talepler üzerine tam tersi, yüzde 80 işyeri yüzde 20’si konut olarak düşünüyoruz. Oturmanın yanı sıra kira geliri getirecek bir bina konsepti olacak. Biz inanmadığımız şeyleri yapmayız. Müşterilerimiz teminatımız.

Büyüklüğü 275 milyon TL olan bir proje’ dedi.
Konut ve inşaat sektöründe bu yıl ilk üçün içinde kalmayı hedeflediklerini belirten Durbakayım, “Müşterilerimiz bizim için çok önemli. Müşteri memnuniyeti anketlerle olmuyor. Bunun ölçüsü yaptığınız projelerin gördüğü taleptir. Doğru ölçü krizlerin olduğu dönemlerdir. Bu dönemlerdeki talepler müşterinin sizin arkanızdan gelip gelmediğinin cevabını verir. Kriz etkileri Türkiye’de de görüldü. Kriz dönemlerinde Teknik Yapı’nın işleri biraz daha yoğunlaşıyor. Çünkü insanlar krizdeyken risk almak istemiyor ve güvenilir olduğumuzdan bizi seçiyor. Elbette ülke ekonomisinin iyi olması ve bunun hepimize yansıması bizi daha çok sevindirecektir” diye konuştu.

Teknik Yapı CEO’su Teoman Metehan ise projenin teknik bilgileri hakkında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Teknik Yapı’nın 2010 yılına 702 daireden oluşan Deluxia projesinin satışı ile başladığını belirten Metehan, “Batı Ataşehir’deki son büyük arazide gerçekleşecek olan Deluxia projesi, 482 dairelik deluxia palace ve 220 dairelik deluxia suitten oluşacak.” dedi.

“SARAY GİBİ KONUTLAR UYGUN FİYATLARA”
İhtiyaca göre daire seçenekleri sunan Deluxia’da, her türlü konfora sahip stüdyo ve 1+1 tipi daireler ağırlıklı olacak. Projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tipinde toplam 702 daire yeralacak. Projede, 228 adet stüdyo daire var. Bunların 315 adedi 1+1, 112 adedi 2+1, 44 adedi 3+1 ve 3 adedi 4+1 dubleks olacak. Projeyi çevreleyen alanlarda ise zemin oturumları 167 ile 256 metrekare arasında değişen 11 ayrı kiralanabilir ticari birim olacak. Projedeki palaslar, tek bloktan oluşan 19 katlı ihtişamlı bir bina ve 8 ticari birimden oluşuyor. Daire sahiplerine daha iyi sosyal yaşam imkanı sağlamak amacıyla her türlü spor olanağı da düşünülmüş. Açık alanlarda güneşlenme platformu hariç, 300 metrekare açık yüzme havuzu, çocuk oyun sahası, çocuk kulübü, basketbol sahası, yürüyüş ve koşu parkuru site lokali bünyesinde barındırılacak. Deluxia Palace’ın sosyal tesislerinde TV odası, kütüphane, toplantı odası, alt katlarda ise sauna, fitnes, step, aerobik, plates merkezi, vitamin bar dinlenme odaları, buhar odası, Türk hamamı, masaj odaları ve elips şeklindeki 106 metrekare büyüklüğünde bir kapalı havuz yer alacak.

Metrekare fiyatı 3 bin 427 TL’den başlayacak dairelerin büyüklüğüne göre baz fiyatları stüdyo tipi dairelerden 135 bin 700 TL, 1+1 tipi dairelerde 190 bin 900 TL, 2+1 tipi dairelerde 338 bin TL ve 3+1 tipi dairelerde 458 bin 500 TL olacak.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Konut Alımında Tasarruf Ön Planda

Vatandaşlar, artık yakıttan ve ulaşım ücretlerinden tasarruf edebilecekleri konumdaki konutları tercih ediyor.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir