1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

TOKİ Çatılarında Haç işaretleri Görenleri Hayrete Düşürüyor

TOKİ Çatılarında Haç işaretleri Görenleri Hayrete Düşürüyor

Balıkesir Belediyesi tarafından TOKİ’ye yaptırılarak vatandaşa satılan evlerin çatılarındaki HAÇ işaretleri görenleri hayrete düşürüyor. Balıkesirde yapılan TOKi evlerinin çatılarında Haç sembolünün ne işi var. Habervatan yazarlarından usta kalem Fahrettin Sayıt bu skandalı ortaya çıkardı.

TOKİ evlerinin 2.Etapındaki bazı binaların çatılarına kondurulan Haç işaretlerinin ilginç detayları da var.

Örneğin,Haç işaretlerinin konduğu binalar,Caminin sağ ve sol tarafına inşa edilmiş.Ayrıca 2.Etapta bulunan iki tip konuttan dört katlı olanlar değil de oniki katlı olanlar seçilmiş. Böylece Haç’lar cami minaresinde bulunan HİLAL’den daha yüksekte bulunmakta.

TOKi evlerinin çatılarında Haç sembolünün ne işi var?

Yaptığımız kısa araştırmaya göre, AB, Türkiye’nin çeşitli illerinde TOKİ tarafından inşa edilen bu konutlara finans desteği sağlamaktadır. Anlaşılan AB sadece finans değil parasını verdiği konutlara proje de vermekte.Bu projelerde ise gizlediği hristiyanlığın sembolü olan Haç’ları da ustaca yerleştirerek kültürel sızmayı da hedeflemiş.

Balıkesir’de infial yaratan bu olay,konutlar üzerinden geçmekte olan bir pilot tarafından tesadüfen fark edildi.MHP Balıkesir Mrk.İlçe Bşk.yardımcısı ve sitemizin köşe yazarlarından olan sayın Fahrettin SAYIT tarafından yerel basın aracılığıyla tüm Balıkesir’lilere duyuruldu. Olayın duyulması ile birlikte Balıkesir’de bu konu konuşulur oldu.

Vatandaşlar şimdi şu soruları soruyorlar:
• Bu konutlar AB tarafından finanse ediliyorsa vatandaşa neden yüksek bedellerle satılmıştır,
• AB sadece para değil de proje de vermişse bu projeler neden incelenmemiştir,
• Bu HAÇ işaretleri,muhtemel bir haçlı savaşında hedef dışı mı tutulacaklardır,
• Bu konutlar misyonerlik faaliyetleri sonucu hristiyanlaştırılan Türk’ler için mi inşa ettirilmişlerdir,
• Google Earth ile dünya turu yapan internet kullanıcıları,Balıkesiri hristiyan bir şehir olarak mı tanıyacaklardır,

• Bu konutlar sadece Balıkesir’de mi yoksa TOKİ tarafından inşa edilen bütün projeler varmıdır
• Ya da AB’ye girme isteğimiz önüne sürekli engeller çıkaran Avrupa Türkiye’yi hızla hristiyanlaştırdıkları mesajını Tanrılarına müjdelemek mi istemektedir,

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Kars’ta Toprak Damlı Evlerin Yerine TOKİ’nin Konut Yapması Gündemde

Kars genelinde son yağan yağmurlarla toprak damlı 300 civarında ev ve ahırın yıkılması gözleri Toplu Konut İdaresi (TOKİ)'ne çevirdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir