1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

TOKİ’den 60 Ay Taksitle 204 Arsa

toki, toki ankara, toki antalya, toki balıkesir, toki elazığ, toki erzincan, toki eskişehir, toki gümüşhane, toki istanbul, toki istanbul arsa, toki istanbul satlık arsa, toki izmir, toki kahramanmaraş, toki kayseri, toki kocaeli, toki konya, toki manisa, toki mersin, toki muğla, toki osmaniye, toki sakarya, toki samsun, toki satlık arsa, toki tekirdağ, toki tokat, toki vadeli arsa, tokiden vadeli arsa, 60 Ay Taksitle 204 Arsa

TOKİ 21 ilde bulunan 204 adet arsasını müzayedeyle satışa çıkarıyor. Arsaların 5’i İstanbul’da yer alıyor. Peşin fiyatına faizsiz olarak 60 aya varan vadelerle yüzde 12’den başlayan peşinatlarla satılacak arsaların alanları 50 ile 127 bin 489 metrekare arasında değişiyor. Arsalar, hemen her gelir grubuna hitap ediyor. Tahmini bedeller 2 bin 681 TL’den başlıyor, 16 milyon 486 bin 200 TL’ye kadar yükseliyor.

3 ödeme planı
28 Ocak 2010’da Eskidji’de gerçekleştirilecek olan müzayedede satışa çıkarılacak arsalar İstanbul’un yanı sıra Ankara, Elazığ, Balıkesir, Erzincan, Eskişehir, Gümüşhane, Tekirdağ, İzmir, Konya, Kocaeli, Mersin, Osmaniye, Sakarya, Tokat, Antalya, Muğla, Kahramanmaraş, Kayseri, Manisa ve Samsun’da bulunuyor. TOKİ, satışa çıkaracağı arsalar için 3 farklı ödeme alternatifi belirledi. Birincisi yüzde 12 peşin, geriye kalan 36 ay taksitle. Bu modelde 18. ayda satış bedelinin yüzde 7’si için ara ödeme yapılacak. İkinci ödeme planı ise yüzde 17 peşin, geri kalanı 48 ay taksitle. İkinci plandaki ara ödeme ise 24. ayda yüzde 7 olarak belirlendi. TOKİ’nin üçüncü alternatifi ise 25’i peşin, kalanı için 60 ay taksit şeklinde oldu. Ara ödemenin oranı yine yüzde 7 olarak belirlenirken, tarih ise 30. ay oldu.

Taksitler artacak
Tüm arsalar için her altı ayda bir Üretici Fiyatları Endeksi (ÜFE) oranında artırılarak bulunacak aylık taksitler halinde ödenecek. Eskidji Gayrimenkul’ün müzayedede aldığı teklifler TOKİ’yi iletilecek. TOKİ, arsaları peşin veya taksitli, teklif verenlerden dilediğine satabilecek.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Ayrıca...

Dar Gelirlilere Konut İçin Arsa Desteği Verdik

Özelleştirme İdaresi Başkan Vekili Ahmet Aksu, portföylerinde yer alan gayrimenkullere ilişkin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir