1750 Adetten Fazla Türkiye'nin En Güzel Villa Modelleri İçin Resme Tıklayabilirsiniz..

Türkiye’de ilk kez ‘Toplu Konut, Konut ve Emlak Fuarı’ düzenlenecek

Kayseri Emlakçılar Odası Başkanı Kazım Temel, Türkiye’de ilk defa konutların tanıtıldığı böyle bir fuarın düzenleneceğini söyledi. Temel, “Kayseri sanayide göstermiş olduğu gelişmeyi şehircilikte ve konut üretiminde de göstermektedir. Fuarın amacı Türkiye’nin önde gelen konut üretenlerinin yapmış oldukları ve yapacakları projelerinin tanıtılması ve gayrimenkul yatırımcılarının bu projeleri yakından tanımalarını sağlamaktır. Gayrimenkul alımı zaman ayrılması ve özen gösterilmesi gereken bir iş. Yoğun çalışma ortamında birçok potansiyel gayrimenkul yatırımcısının büyükşehirlerde yapmak istedikleri yatırımlara yeterince vakit ayırmaya imkânı yoktur. Biz de bu eksikliğini kapatmak için gayrimenkul projelerini yatırımcılarının ayağına getirmeye karar verdik.” dedi.

Türkiye'de ilk kez 'Toplu Konut, Konut ve Emlak Fuarı' düzenlenecek

Fuarda çeşitli kampanyalarla ev sahibi ve iş sahibi olmak isteyenlere cazip fiyatların sunulacağını dile getiren Temel, Türkiye’nin büyük ve güvenilir firmalarının projelerinin boy göstereceği fuarın yeni iş imkânları da sunacağını kaydetti.

Temel, konutun yanı sıra fuarda bina güvenlik sistemlerinin de yer alacağını sözlerine ekledi.

Hakkında: SerMimar

SerMimar Kimdir? Osmanlılarda mimarbaşı, sermimaran-ı hassa. osmanlı hanedanının ve büyük devlet adamlarının yaptıracakları binaların projelerini yapmak ve bunların uygulanması için gerekli mimarları, teknik elemanları atamak, büyük kentlerdeki mimarları atamak, hassa mimarlarını yetiştirmek, kent ve kasabalardaki bütün mimar ve ustaların kayıtlarını tutmak sermimarın görevleri arasındaydı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir